HANGATKAN KEMBALI hubungan intim anda seperti malam pertama!

cumbu celikvitaminSedang asyik bercumbu mesra dengan suami tiba-tiba dia menolak lembut anda ke tepi. Wajah tampak sugul. Bila diaju soalan, sang suami mendiam seribu bahasa. Dari gerak tubuhnya jelas menunjukkan beliau merindukan kehangatan hubungan intim seperti malam pertama!

Pernahkan situasi di atas terjadi kepada anda? Jika tidak, Alhamdulillah! Ramai wanita yang sudah melahirkan anak berasa susah hati apabila mengalami pengalaman bahagian alat sulit itu sudah ‘longgar’ dan kemutannya pun sudah tidak sehebat dan sehangat malam pertama.

Permasalahan ini bukanlah sesuatu yang asing dalam kehidupan wanita yang telah berumahtangga dan melahirkan cahaya mata. Ia sebenarnya menjadi longgar akibat perubahan hormon selepas kaum wanita melahirkan zuriat. Namun, jika tidak diusahakan, bimbang jika sang suami bersikap nakal dan mencari hiburan di luar dan menimbulkan masalah rumahtangga pula. Nauzubillah!

celikvitamin-vita-E

Ketika wanita hamil, saiz pelvik akan ikut sama membesar bagi menyokong proses kelahiran bayi. Proses tersebut akan mengakibatkan perubahan pada bahagian lantai pelvik dan seterusnya bahagian vagina wanita. Selepas itu, proses melahirkan anak melalui pintu rahim juga menyumbang kepada perubahan tersebut. Semasa melahirkan anak, dinding vagina dan otot yang menyokongnya akan diregangkan. Apatah lagi jika anda sudah beranak 2 atau 3, kelahiran bayi yang berulangkali ini mengembangkan salur vagina dan mengekalkannya kepada ruang sebenar. Ia menyebabkan bahagian sulit tersebut tidak lagi sesempit dan seketat dahulu.

Setiap wanita perlu melakukan sesuatu untuk merapatkan kembali bahagian intim. Kaum hawa perlu memfokuskan kepada penjagaan pemakanan dan mengawal emosi kerana semuanya adalah aspek penting untuk merapatkan keintiman.

Salah-satunya ialah dengan pengambilan vitamin E Shaklee yang juga dikenali sebagai Vitamin Cinta.

Vita-E Complex®

Peranan vitamin E Shaklee kepada suami adalah:

 • Memberikan lebih tenaga untuk tempoh yang lebih panjang.
 • Tahap ereksi yang lebih lama.
 • Suami akan lebih cepat untuk teransang.
 • Proses orgasme lebih kerap dan suami lebih puas.

Peranan Vitamin E kepada isteri adalah:

 • Memberikan lebih tenaga untuk tempoh yang lebih panjang.
 • Merapatkan dan mengetatkan kembali bahagian sulit.
 • Tahap ereksi isteri juga lebih lama.
 • Isteri juga lebih mudah untuk teransang.
 • Memberikan kestabilan kepada hubungan suami dan isteri memandangkan ibu yang menyusu mempunyai hormon menyusu yang tinggia (kandungan prolaktin).

Alfalfa Complex

Bagi wanita, disarankan agar mengambil sekali dengan Alfalfa kerana Alfalfa Shaklee berfungsi :

 • Membantu mengatasi masalah pelincir atau bahagian sulit kering ketika bersama suami.
 • Membantu mengatasi masalah keputihan.
 • Membantu untuk detoks dan mengatasi sembelit (kepada yang berkenaan).

Hangatkanlah kembali hubungan intim anda dengan suami. Buatlah sedikit pelaburan untuk menambat hati suami. Suami pula semakin hari semakin sayang. Testimonial dari seorang pelanggan saya, setelah 2 minggu pengambilan, suami selalu memuji kerana menurut si suami bahagian ‘itu’ rapat seperti malam pertama!

signature

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6019-324 4525

Emel : hello@celikvitamin.com

FB Fanpage: Celikvitamin

Facebook: Adilah Manaf

Klik sini untuk order

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *