About Me

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera,

Hi semua!

Nama saya Nur Adilah Abdul Manaf. Saya juga adalah seorang pengedar berdaftar produk Shaklee. Ibu kepada dua orang anak yang comel, Aisha Humaira & Ilyas Ansari. Isteri kepada suami saya yang tercinta, Fahmy Shuhaimi. Bermastautin di Bandar Baru Bangi, Selangor.

Pertamanya, saya ingin berkongsi dengan anda. Saya mula jatuh hati dengan produk Shaklee setelah menggunakanya untuk diri sendiri pada bulan Jun 2011. Saya bermula dengan KOMBINASI SUPPLEMEN YANG DISARANKAN UNTUK IBU MENYUSU yang diperkenalkan oleh rakan sekolah saya iaitu Puan Mazni Wahid.

Sehingga kini, saya adalah antara beribu-ribu pengguna yang berpuashati dengan produk Shaklee. Justeru, atas dasar ingin berkongsi tentang kebaikan dan manfaatnya, maka saya telah mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif produk ini.

Kisah Suami Saya Yang Sembuh Dari Hipertensi Buat Dia Sangat Jatuh Cinta Pada Shaklee

Alhamdulillah!

Saya telah menjadi pengedar berdaftar Shaklee secara aktif sejak Ogos 2011. Sebenarnya tidak susah untuk berkongsi dengan rakan-taulan dan saudara-mara kerana produk ini mempunyai reputasi yang bagus dan sudah diketahui umum. Sambutan dari kawan-kawan dan saudara-mara amat menggalakkan.

Hakikatnya, apa yang penting bagi saya adalah saya dapat berkongsi sedikit ilmu dengan ramai orang di luar sana tentang penjagaan kesihatan dan yang paling penting semua pelanggan saya berpuashati, baik dari segi konsultasi sehinggalah ke servis penghantaran.

Alhamdulillah! Impian saya  untuk menjadi ibu dan isteri sepenuh masa dan pengedar sah Shaklee secara sambilan dimudahkan oleh Allah SWT. Saya telah menjadi Work At Home Mom (WAHM) semenjak April 2012 dan meninggalkan kerjaya saya sebagai pengurus projek di sebuah syarikat kontraktor Kelas A. Saya berdoa agar rezeki saya bersama Shaklee akan terus dipermudahkan oleh Allah SWT. Ameen.

Sekiranya anda berminat dengan peluang menjana pendapatan secara online dari rumah, inilah peluang anda!

[SIDE INCOME WITH SHAKLEE- JOM JOIN SAYA!] 

Jana duit samada secara sambilan atau sepenuh masa dari rumah di hujung jari anda!

Kepada semua para pelanggan Celikvitamin.Com yang dihormati, terima kasih kerana masih setia dan terus setia bersama Celikvitamin dan vitamin semulajadi Shaklee. Saya percaya apabila anda sudah mula jatuh cinta dengan Shaklee, secara automatik anda akan rasa sangat teruja untuk berkongsi dan memberitahu orang lain tentang pengalaman anda sendiri. Betul tak?

Kebiasaanya, jika kita promosi secara bersungguh-sungguh sekalipun, tiada siapa yang bayar kita tetapi itulah perbezaannya dengan Shaklee. Anda daftar sebagai ahli dan Shaklee akan bayar BONUS!

Shaklee tiada sebarang iklan di kaca televisyen atau radio. Tiada ‘banner’, ‘bunting’ atau ‘billboard’

Tiada penyanyi seseksi Jennifer Lopez atau pemain bolasepak sehebat Lionel Messi untuk membuat ‘endorsement’ tentang produk. Hakikatnya, kita semua adalah model dan ‘endorse’ produk Shaklee. Daripada Shaklee melaburkan jutaan ringgit kepada selebriti atau ahli sukan, Shaklee mengambil keputusan bijak untuk melaburkan semua duit itu untuk membayar semua pengedarnya yang gigih berusaha keras.

Justeru, dengan berbesar hatinya, saya ingin memberitahu semua para pelanggan terutamanya yang masih belum menjadi ahli, andainya anda berminat dan sedang mencari-cari pendapatan sampingan sama ada 2 angka, 3 angka hatta 6 angka sekalipun, JOM JOIN GROUP SAYA.

Adakah Kita Kena Keluarkan Modal Sebanyak RM20,000 Untuk Jadi Ahli Shaklee?

Tidak. Tidak. Sama sekali tidak.

Memadai dengan mendaftar sebagai ahli dengan yuran RM75.00 (Semenanjung) atau RM85.00 (Sabah & Sarawak).
Tidak perlu berhabis sehinggan ribuan ringgit kerana semua stok dibawah pengurusan Shaklee Malaysia. Kecuali, anda ingin beli sedikit stok dan simpan di rumah. TETAPI, tetap BUKAN RIBUAN RINGGIT, tak perlu BUAT PINJAMAN.

Paling penting, NO HEAD HUNTING.

KELAS? BIMBINGAN? TAK TAHU APA? TIADA PENGALAMAN?

Semuanya Memang Kami Train Sampai Expert! Tak Percaya? Tonton Klip Video Ni….

Majoriti ahli di bawah kumpulan saya adalah para ibu (surirumah atau bekerja sepenuh masa). Jadi, memang tak dapat hendak menghadiri kelas siang atau malam. ‘Kelas’ kami adalah fleksibel. Semua ada di hujung jari. Hanya melalui alam maya. Tidak perlu berjumpa dan berbincang hingga sampai lewat malam. Kelas latihan fizikal juga disediakan atas permintaan ramai.

Sudah tentu semuanya bermula dari KOSONG. Sama seperti saya, tak tahu apa-apa pada mulanya. Oleh sebab itu, pentingnya ‘upline’. ‘Upline’ anda adalah MAK anda dalam organisasi saya, jurulatih anda, cikgu anda. Dalam organisasi kami, para mak diajar untuk bertanggungjwb kepada anak-anak yang INGIN BERJAYA.

KENAPA PERLU SERTAI GROUP SAYA?

Tiada paksaan. Saya tak paksa. Saya sendiri bermula secara sambilan dan akhirnya berpeluang untuk ‘resign’ dari pekerjaan tetap dan Insha-Allah, kini boleh pencen bersama Shaklee. Pada mulanya sekadar hanya ingin berkongsi, tetapi telah ditentukan Allah SWT, akhirnya ramai pelanggan yang datang sendiri tanpa perlu dipaksa. Bukan angan-angan kosng, bukan sekadar slogan..

BUKAN SAYA SEORANG YANG SUDAH MERASA FAEDAH dari segi wang tunai (2 ke 6 angka), konvensyen, bonus kereta dan sebagainya. TETAPI ramai lagi di dalam group yang sudah berpeluang mendapatkannya.

Saya gembira bila melihat ramai yang sudah berpeluang merasakannya. Oleh sebab itu, saya dan anak buah saya, sangat berbesar hati untuk membantu, jika anda yang bermula sebagai PELANGGAN benar-benar ingin mencari peluang pendapatan sambilan tanpa perlu keluar sehingga lewat malam tinggalkan anak keluarga.

LANGKAH SETERUSNYA
Setelah anda mendaftar di bawah pengedar anda, anda akan dimasukkan ke dalam group rahsia Facebook kami iaitu group Bonda E-Dagang. Itulah yang membezakan kami dengan kumpulan lain. GROUP KAMI DI FACEBOOK EKSLUSIF UNTUK MEREKA YANG TERPILIH SAHAJA! Jom! Group Bonda E-Dagang telah melahirkan ramai bakal-bakal jutawan.

Percayalah ‘MACAM MACAM ADA’ di dalam grup tersebut. Segala INFORMASI dan ILMU di dalam group diberi PERCUMA untuk ahli yang telah sah mendaftar dengan KAMI. Apa yang PASTI, anda tidak akan dibiarkan keseorangan. Anda ada ‘famili BONDA E-DAGANG di alam maya’ yang sama-sama membantu di kala susah senang.

Bagaimana hendak REGISTER?

Ada boleh daftar dengan 2 cara berikut:

o Jika anda ingin daftar sendiri. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan. Anda perlu seorang penaja untuk daftar keahlian Shaklee. Anda boleh gunakan ID saya iaitu 866551 (Nur Adilah Abdul Manaf). Minta borang di kaunter dan isikan butirannya.

o Cara mudah adalah daftar secara online. Anda boleh isi borang keahlian dalam blog ini dan saya akan uruskannya dari A sampai Z.

Klik untuk mengetahui branch/cawangan Shaklee berdekatan.

Klik untuk daftar secara online

Jaringan ahli Shaklee di bawah kumpulan saya: http://www.celikvitamin.com/shaklee-independent-distributor/

Sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut, sila hubungi saya di 011-15690082.

Jangan lupa untuk berhubung melalui Google+ dan juga Facebook serta Google+

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Sila hubungi saya untuk konsultasi premium: 

signature Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011-1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Facebook: Adilah Manaf