Jawapan kepada soalan Mengapa Shaklee?

cantikJawapan saya kepada soalan Mengapa Shaklee? ialah MENGAPA TIDAK? Setelah merasai manfaatnya, saya merasakan sudah tiba masanya untuk saya berkongsi kebaikan produk Shaklee dengan lebih ramai orang di luar sana.

Terdapat pelbagai pilihan supplement untuk ibu mengandung, ibu menyusu, mereka yang mementingkan kesihatan, kecantikan, berpantang dan sebagainya. Nantikan artikel-artikel menarik dari saya di sini. Semuanya adalah pengalaman dan motivasi diri sendiri untuk berkongsi kebaikan untuk anda semua!

Sila kembali atau ‘follow’ blog saya untuk lebih informasi di masa-masa akan datang. Sebarang cadangan untuk penambahbaikan adalah dialu-alukan. Anda boleh hubungi saya dengan nombor yang tertera di bawah.

Akhir sekali, sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi mengenai supplement yang bukan sahaja akan disesuaikan dgn keperluan tubuh anda, malahan juga bajet anda! Menarik kan! Hubungi saya SEGERA!

signature

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6019-324 4525

Emel : hello@celikvitamin.com

FB Fanpage: Celikvitamin

Facebook: Adilah Manaf 

Klik sini untuk order

2 comments for “Jawapan kepada soalan Mengapa Shaklee?

 1. May 24, 2015 at 6:53 am

  salam..sis?sya hamil 5 mggu..rsa sntiasa pening n skit kpla..suplmnt apa yg hrus sya amalkn..?dan rasa mual yg trmat..

  • Adilah Manaf
   June 1, 2015 at 10:32 am

   Waalaikumussalam. Terima kasih kerana mengunjungi blog celikvitamin 🙂

   Biasanya sakit kepala semasa hamil dikaitkan dengan kekurangan zat besi. Saya sarankan puan untuk ambil set ibu mengandung Shaklee 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *