Rawatan Penyakit Eczema Supaya Kulit Kembali Sihat

Adakah anda mencari rawatan untuk penyakit Eczema supaya kulit kembali sihat. Atau anda seorang ibu yang tak dapat tidur malam kerana bayi anda ada penyakit Ekzema.

Memang tertekan sebenarnya bila kulit diserang eczema. Sudah puas anda mencari punca dan rawatan terbaik untuk merawat penyakit eczema supaya kulit kembali sihat tapi tak berhasil.

Eczema adalah sejenis sakit kulit. Penting untuk anda tahu terlebih dahulu tentang penyakit ini supaya anda faham bagaimana cara rawatannya. Kulit adalah tisu yang melindungi seluruh tubuh. Kulit sangat sensitif terhadap sebarang perubahan sekeliling.

 

Set Ekzema Shaklee

Rahsia Awet Muda Anuar Zain Terbongkar!

Tentu ramai di sini adalah peminat penyanyi berwajah tampan, Anuar Zain. Mutakhir ini ramai yang perasan wajah Anuar Zain seperti tidak ditelan usia walaupun sudah menginjak ke angka 40-an. Baru-baru ini semasa ditemubual oleh pihak Utusan Malaysia, penyanyi Anuar Zain telah membongkarkan rahsia awet mudanya untuk pengetahuan peminat-peminat beliau. Apakah rahsia awet mudah Anuar Zain ini?

anuar zain

anuar zain

Tips Vitamin Kesuburan Untuk Lelaki

Benar!

Vitamin E adalah vitamin kesuburan untuk lelaki. Vitamin E atau juga dikenali dengan nama Vitamin Cinta diperlukan oleh lelaki maskulin untuk meningkatkan kesuburan.  Satu kajian telah dilakukan pada tahun 1922 menunjukkan bahawa tikus yang diberi diet TANPA Vitamin E menjadi tidak subur dan tidak dapat membiak. Namun, sebaik sahaja mereka telah diberikan minyak gandum (kaya dengan vitamin E) sebagai sebahagian daripada diet mereka, masalah kesuburan tikus tersebut dapat dipulihkan.

Hari ini, kajian menunjukkan vitamin E adalah penting dalam melindungi dan meningkatkan kesihatan sel tubuh. Setiap bahagian tubuh manusia terdiri daripada berjuta-juta sel, termasuklah organ-organ pembiakan, telur dan sperma.
sperms

Atasi Masalah Kesuburan Dengan Set Kesuburan Shaklee

Bagi pasangan yang sudah lama berumahtangga, tentu akan berasa bimbang sekiranya masih belum ada anak. Adakah aku mengalami masalah kesuburan? Perihal tentang masalah kesuburan ini memang perlu di atasi dengan berhati-hati supaya pasangan suami dan isteri tidak mengalami depression akibat tertekan kerana masih belum menimang cahayamata.

Acupuncture-Fertility-Infertility

Testimonial Set Kesuburan Shaklee

Artikel kali ini sangat istimewa iaitu tentang Testimonial Set Kesuburan Shaklee. Kenapa saya katakan istimewa? Ini kerana ianya melibatkan kakak ipar saya iaitu Puan Shuhaida Shuhaimi yang telah mengambil Set Kesuburan Shaklee dan mengikut panduan yang diberikan tanpa gagal.

Buat pengetahuan pembaca semua, saya dan kakak ipar saya berkongsi walimatulurus iaitu kenduri menyambut menantu dan kenduri kahwin kakak ipar saya dilangsung serentak. Alhamdulillah saya beroleh cahayamata pertama pada tahun 2008 dan yang kedua pada tahun 2011.

Tips Atasi Keletihan, Penat & Kurang Bertenaga

fatigue celikvitaminMasalah keletihan, cepat penat dan kurang bertenaga adalah sinonim dengan golongan dewasa yang bekerjaya. Lebih-lebih lagi jika usia semakin menginjak lebih dewasa. Saban hari masalah letih, penat dan kurang bertenaga ini semakin lama semakin kronik. Ada yang sehingga memberikan kesan kepada prestasi kerja malah lebih sedih lagi bila balik ke rumah tidak dapat melayan anak-anak dan isteri kerana terlalu penat, mahu berehat dan masuk tidur awal.

Fenomena ‘kena tindih’ dari kajian saintifik

Kita seringkali membaca atau mendengar pengalaman menggerunkan sama ada dari bahan bacaan atau dari pengalaman dari teman-teman kita sendiri tentang fenomena ‘kena tindih’ sewaktu tidur. Malah, ada antara kita yang pernah mengalami sendiri pengalaman ‘kena tindih’ sewaktu tidur.

Mengikut kepercayaan masyarakat, pada kebiasaannya fenomena ‘kena tindih’ ini seringkali dikaitkan dengan gangguan dari makhluk halus.

Risiko puasa ketika hamil

CELIKVITAMINKetahui risiko yang dihadapi oleh para ibu yang hamil untuk berpuasa. Dalam keghairahan kita menyambut ramadhan, lengkapkan dengan ilmu untuk mengelakkan risiko yang tak diingini. Bagi wanita mengandung yang mengalami alahan atau morning sickness, sebenarnya terdapat beberapa faktor yang memberikan rukhsah atau kelonggaran bagi golongan ibu hamil ini untuk tidak berpuasa.

Set Kesuburan Shaklee Untuk Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

CELIKVITAMIN3

Jika anda mempunyai masalah hormon yang tidak stabil atau pun anda seorang yang sudah berumahtangga dalam tempoh tertentu tetapi sehingga hari ini masih lagi belum dikurniakan rezeki oleh Allah SWT untuk hamil, apa kata anda mencuba supplement Shaklee untuk tingkatkan kesuburan.Set Kesuburan Shaklee yang disarankan ini juga sebenarnya bagi meningkatkan kesuburan

10 Petua Tingkatkan Kesuburan Bagi Wanita

fetus-celikvitamin

Bahtera rumahtangga yang dibina oleh suami dan isteri sudah tentu lebih bahagia dan berseri dengan kehadiran zuriat sendiri. Namun, ada diantara kita yang masih menanti dengan penuh harapan untuk menimang cahayamata. Mungkin telah banyak petua untuk kesuburan wanita dan untuk hamil telah anda cuba. Namun, atas dasar ingin berkongsi kebaikan maka saya paparkan perkongsian tentang petua tingkatkan kesuburan khusus buat wanita di luar sana.