Pengedar Shaklee Cute Kota Kinabalu, Tuaran Dan Tambunan.

Salam perkenalan dari saya. Nama saya Everlisa Nara tetapi lebih mesra dikenali sebagai Nara. Bagi warga Kota Kinabalu yang ingin mendapatkan khidmat COD supplemen Shaklee, jangan ragu dan jangan segan untuk call/sms/watsapp talian mesra rakyat saya okayyyy 016 8277404

Saya boleh berurusan Cash On Delivery (COD) di sekitar Kota Kinabalu, Penampang, Likas, Hospital Queen Elizabeth, Damai dan kepayan.

Pn Everlisa Nara

016-827 7404

Pengedar/Stokis Shaklee Untuk COD Kota Kinabalu, Hospital Queen Elizabeth, Penampang, Damai, Kepayan, Sabah dan sekitar.

Segalanya Tentang Diriku Ini  

Saya Everlisa. Nama glamour, Nara. Orangnya boleh tahan cute dan peramah. Hihi. Lahir dan membesar di negeri tercinta, Miri, Sarawak.

Walaupun kini seronok bekerja sebagai seorang nurse di sebuah Hospital Queen Elizabeth, Kota Kinabalu, saya masih teringin untuk mendalami ilmu dan mencari pengalaman baru terutamanya dalam bidang jualan.

Sudah semestinya saya pilih supplemen kesihatan Shaklee kerana ianya terbukti sentiasa selamat, semulajadi dan berkesan!

Kenapa Shaklee Menjadi Pilihanku

Saya mula berkenalan dengan Shaklee sewaktu cuba mencari supplemen terbaik untuk kekal sihat. Memandangkan rutin kerja syif dihospital memerlukan badan kekal cergas.

Kebetulan my sibling Everina Nuri mula-mula consume Shaklee. Dia yang memperkenal produk Shaklee kepada saya.

Dalam banyak banyak produk Shaklee yang dijumpai, antara testimoni yang menarik adalah tentang keberkesanan Ostematrix adalah yang paling menonjol di internet.

Cuba anda beli beberapa botol Ostematrix untuk dicuba dan juga ESP Shaklee. Anda akan rasa perubahan dalam masa singkat. Kalau kakinya mengalami kejang akibat berdiri lama tentua akan rasa semakin berkurangan. Senangnya hatiku ini bila akhirnya tubuh sihat. Lebih-lebih lagi bila dapat rehat dan tidur dengan selesa pada waktu malam.

As time goes by, dengan rehat yang cukup, saya nampaknya semakin sihat bertenaga dan tak mudah letih lagi. Syukur Tuhan!

Eh! Dah Alang-Alang Baik Aku Daftar Ahli Shaklee Aje!

Awal 2018, saya mula tergerak hati untuk mendaftar ahli Shaklee bagi kerana banyak kelebihannya antaranya penjimatan untuk harga supplemen sehingga 20 peratus bagi ahli berdaftar.

Namun begitu semakin lama kenal akan Shaklee dan produk-produk vitaminnya, semakin banyak kebaikan Shaklee yang saya tahu. Atas dasar ingin tahu dan juga keadaan diri yang selalu flu akibat terlalu terdedah pada aircond di hospital, saya pun mula mengambil konsisten Shaklee.

Setakat ini, badan terasa semakin sihat dan bertenaga walaupun kurang bersenam.  Diri pun terasa semakin cantik, walaupun mungkin hanya perasaan sendiri sahaja. Hahaha 😉

Anyway, kesimpulannya. Shaklee ni memang best!

Pn Everlisa Nara

016-827 7404

Oleh itu, bagi warga Kota Kinabalu yang ingin mendapatkan khidmat COD supplemen Shaklee, jangan ragu dan jangan segan untuk call/sms/watsapp talian mesra rakyat saya okayyyy. 

Sekian, Salam Sayang… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge