Daftar Ahli Shaklee Online Dengan Kami Dan Kami Bongkar Rahsia iReach Dengan Anda!

Biasanya kami jarang buat posting Daftar Ahli Shaklee Online kerana kami bukannya terlalu “desperate” untuk buat “headhunting” bagi berjaya dalam business Shaklee ini. Tetapi memandangkan kami selalu mendapat mesej dalam inbox daripada bakal ahli Shaklee yang bertanya rahsia pemasaran online kami, kami bersedia untuk berkongsi dengan anda tentang rahsia utama perniagaan kami.

Rahsia perniagaan yang orang biasa-biasa tanpa darah bangsawan pun boleh gandakan pendapatan mereka setiap bulan dengan Shaklee. Apatah lagi anda bukan?

Kenapa Anda Perlu Mendaftar Di Bawah Empayar Kami?

  • Pertamanya, jika anda mendaftar untuk mendapatkan harga ahli (diskaun 20-30 peratus dari harga runcit) dan tak semestinya buat bisnes. Kalau sekali beli boleh jimat RM15. 10 kali beli dah jimat RM150. Jimatkan?
  • Keduanya, anda boleh mendapatkan stok secara terus daripada kami pada bila-bila masa dan mendapat konsultasi premium untuk seumur hidup selama 24 jam sehari
  • Ketiganya, bagi yang ingin berbisnes, dengan kepakaran kami tentang online marketing Shaklee semenjak dari tahun 2011, kami bagi anda jaminan 200 peratus untuk sokongan dan dokongan sehingga anda berjaya. Kami sedia membantu sehingga anda faham tentang selok-belok online marketing dan produk knowledge
  • Sejurus selepas anda berdaftar dengan kami, anda akan dimasukkan ke dalam kumpulan rahsia yang mempunyai pelbagai informasi tentang rahsia kejayaan kami dan master-master terdahulu dalam bisnes Shaklee. Dari perkara yang asas sehinggalah yang lebih “advance” hinggakan anda akan berasa sangat teruja dan tak sabar untuk memulakan langkah pertama dalam perniagaan.
  • Kami menyediakan platform untuk “Online Coaching” yang fleksibel. Sesuai untuk diadaptasikan dengan jadual anda yang sibuk. Kami faham anda bekerjaya. Kami juga begitu. Kami tak mahu buang masa anda dengan perjumpaan sehingga ke lewat malam seperti tipikal MLM. Knowledge sharing via Webinar ala-ala kuliah secara online. Sambil belajar anda boleh suapkan anak makan dan lipat kain. Bahagiakan?

Apa Yang BEST SANGAT Group Kami Ni Dan Tiada Pada Kumpulan Lain?

Bukan SYOK SENDIRI Tapi Cuba Tengok Video Ni Dulu……

Rahsia kejayaan kami adalah melalui blog marketing. Kami menjadikan blog sebagai medium utama kami. Kedai “online” Celikvitamin kami ini menjana jualan puluhan ribu ringgit sebulan secara auto-pilot. Oleh kerana itu, kami juga selalu mengadakan seminar secara “offline” dimana-mana tempat yang memerlukan kami hadir dan memberikan ceramah berkenaan dengan “Rahsia Menjana Income 4 angka Shaklee Dalam Masa 4 Bulan”.

Koleksi Seminar Kembara Ilmu Blog Marketing Kami 

Kelas Shaklee

Kembara Ilmu Bangi

Kelas Shaklee Kuching

Kembara Ilmu Kuching

Kelas Shaklee

Kembara Ilmu Penang

Kelas Shaklee

Koleksi Personal Coaching

Nampak macam “indah khabar dari rupa” kan? Kami faham. Tetapi apa yang kami boleh kongsi ialah testimoni dari anak didik kumpulan kami.

http://www.rahsiasusuibu.com

Testimonial Celikvitamin

Testimonial Celikvitamin

http://vitaminterbaikdunia.blogspot.com/

Testimonial Celikvitamin

Testimonial Celikvitamin

http://tipskesuburan.com

Testimonial Celikvitamin

Testimonial Celikvitamin

Seminar Jom Hebat Mega 2014 Kumpulan iReach

Kami salah sebuah kumpulan yang bernaung dalam kumpulan empayar Shaklee iReach pimpinan Master Lyna Noh & Master Zainul Anuar juga sangat komited untuk sentiasa menerajui pasaran Shaklee di Malaysia ini khususnya. Di atas kami, ada 2 orang lagi Master yang hebat iaitu Master Hadhatina dan Master Azrin Mohd. Jom Hebat Mega adalah seminar tahunan yang kami adakan untuk semua pengedar Shaklee yang bernaung di bawah empayar iReach.

Seminar ini adalah merupakan satu perkongsian kisah-kisah kejayaan rakan-rakan yang telah berjaya dalam perniagaan Shaklee. Pengisian seminar Jom Hebat ini memfokuskan kepada segala tips dan rahsia terkini yang akan memastikan setiap ahli berdaftar akan mendapat manfaat secara maksimum dan demi memberikan kelebihan kepada anda semua yang baru ingin berjinak-jinak dengan dunia Shaklee ini, group kami memperkenal sebuah laman web yang iaitu iReach untuk memastikan anda semua mendapat bantuan yang terbaik dan sentiasa lebih terkehadapan berbanding kumpulan yang lain!

Lihat Video Klip Highlights Jom Hebat Mega iReach:

Anda takkan dapat mana-mana tips yang kami kongsikan di sini dalam mana-mana buku perniagaan kerana semuanya adalah hasil pemerhatian & pengalaman kami sendiri yang berkecimpung dalam Shaklee. Justeru, tips & rahsia ini, kami bongkarkan hanya untuk anda ini sebaik-baiknya agar anda sendiri yang dapat manfaatnya. 

Adakah anda mahu orang lain merebut peluang ini terlebih dahulu dari anda?

Gentle Reminder Buat Anda Buat Anda Semua Di Luar Sana 🙂

Kami sendiri bermula sebagai pengguna produk Shaklee dan berniaga secara sambilan. Dari seseorang yang hanya ingin berkongsi kebaikan, akhirnya Shaklee merupakan perniagaan yang kami cari selama ini.

Majoriti ahli dalam kumpulan saya adalah ibu-ibu dan ramai yang sudah bersara dari kerjaya masing-masing kerana pendapatan sambilan telah melebihi gaji bulanan. Kami hanya berkongsi kebaikan produk Shaklee dan gunakan sepenuhnya ledakan kuasa internet.

Tanya diri anda soalan ini.

Bahagiakah hidup anda jika anda dapat berkongsi kebaikan dan menambah nilai bukan sahaja dalam kehidupan keluarga sendiri bahkan juga menambah nilai kehidupan dalam kehidupan keluarga lain dan pada masa yang sama anda juga berpeluang menjana pendapatan?

Kami juga seperti anda dulu. Tapi perkara paling penting adalah kuasa tindakan!

Adakah anda sudah bersedia?

  

signature

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011- 1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Emel : adilahmanaf@celikvitamin.com

FB Fanpage: Celikvitamin

Facebook: Adilah Manaf

2 comments for “Daftar Ahli Shaklee Online Dengan Kami Dan Kami Bongkar Rahsia iReach Dengan Anda!

  1. 27 October, 2014 at 4:33 pm

    Alhamdulillah, best ini sangat bagus dan menguntungkan
    Faiz recently posted…Kebaikan Phytocol-ST ShakleeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge