Penawar Membantu Sembuh Dari Penyakit Angin Ahmar Atau Stroke

Penyakit Stroke menunjukkan peningkatan yang jelas pada setiap tahun. Pada tahun 2012 dianggarkan statistik kematian dari penyakit angin ahmar ini adalah 30 ke 35 peratus daripada 1000 kes serangan stroke di Hospital Kuala Lumpur sahaja.

Lebih menakutkan, penyakit stroke yang dulu sinonim dengan warga yang lebih berumur, kini tidak lagi mengenal usia. Malah, ada yang atlet sukan Malaysia yang berusia 20-an pun telah maut diserang penyakit berkaitan jantung ini.

Sebelum ini saya sudah berkongsi tentang 7 Cara Untuk Pastikan Kita Tidak Diserang Stroke dan Simptom & Risiko Stroke, kali ini saya ingin berkongsi tentang penawarnya pula.

Bagaimana Saya Tahu Yang Saya Diserang Stroke?

Sedikit pengenalan mengenai penyakit stroke ini. Sebenarnya stroke ini terjadi apabila salur darah ke bahagian otak menjadi sempit hingga akhirnya menyebabkannya pecah. Apabila ianya pecah ia akan mengakibatkan kerosakan kepada sebahagian tisu otak kerana kekurangan oksigen.

Seterusnya fungsi otak akan hilang kerana kematian tisu otak ini. Pesakit akan mengalami gejala seperti pengsan, tidak sedarkan diri dan sebahagian anggota tubuh menjadi lemah.

Sekiranya anda ini golongan yang berisiko diserang stroke, sangat penting untuk tahu sekiranya anda bakal atau diserang angin ahmar. Perlu bersedia jika terjadinya satu atau lebih dari satu gejala yang dibincangkan ini, hubungi segera klinik atau hospital berhampiran untuk mengelakkan kes lebih serius.

 

Antara gejala atau simptom stroke akan menyerang termasuklah perkara yang berikut:

Apa Yang Kita Boleh Buat Sekiranya Serangan Stroke Ini Berlaku?

Seandainya ada orang diserang angin ahmar berhampiran kita, anda perlu bertenang dan ikut panduan yang diberikan dalam ilustrasi di bawah ini.

Perkongsian Pengalaman Pesakit Yang Semakin Pulih Setelah Diserang Stroke Kronik

Apa yang dikongsikan ini adalah perkongsian pengalaman oleh suami kepada Puan Hafza Aein yang telah diserang angin ahmar yang dikategorikan sebagai stroke pendarahan.

Segala perkongsian ini adalah untuk kebaikan bersama dan memberikan sinar harapan sekiranya ada antara pembaca yang merupakan pesakit stroke. Anda mungkin boleh mencuba tips dikongsikan ini. 

 

VIVIX TESTIMONI STROK

Tak dapat dibayangkan sekiranya kita berada ditempat puan Hafza ini. Bagaimana hebat ujian yang Allah SWT timpakan ke atas beliau sekeluarga.

Tetapi beliau tidak berputus asa. Tetap berusaha dengan pelbagai cara termasuklah dengan menggunakan Vivix Shaklee untuk suami beliau yang diserang stroke ini. 

Ingin juga saya selitkan di sini, kita tidak perlu menunggu sehingga diserang stroke, barulah tidak mahu berkira untuk mengambil Vivix ini. Sekiranya kita ini adalah golongan berisiko tinggi. Sangatlah disarankan untuk anda mengambil Vivix ini sekarang.

Ayuh! Bertindaklah sekarang!

Kajian Bagaimana Resveratrol Dalam Vivix Membantu Pesakit Diabetes, Kanser Dan Stroke Untuk Kembali Sembuh

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

penjimatan shaklee

Daftar Ahli Shaklee

Jangan ragu-ragu untuk bertanya.

Saya memang sangat-sangat ingin membantu anda:

signature Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011-1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Facebook: Adilah Manaf

 

3 comments for “Penawar Membantu Sembuh Dari Penyakit Angin Ahmar Atau Stroke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge