Revolusi Skincare YOUTH™ 100% Dari Ramuan Semulajadi

YOUTH™ adalah satu revolusi yang menakjubkan sebenarnya. Tiada lagi syarikat dalam dunia ini yang memberi jaminan 100% untuk para pengguna mendapat kesan yang diharapkan.

Bukan sahaja meningkatkan kesihatan kulit secara ketara malah dijamin mengubah usia kulit menjadi lebih muda. 

Sebenarnya, kaum hawa tak kisah untuk menghadapi usia tua. Namun, mereka mahu menghadapinya dengan penuh persediaan. Mereka mahu satu produk penjagaan kulit yang memastikan dunia melihat mereka seperti mana mereka melihat diri sendiri.

Itulah yang menjadi inspirasi untuk YOUTH™. 

Kulit Sedekad Lebih Muda!

Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf antarabangsa. Semua info adalah berasaskan Indeks Usia Kulit (Skin Age Index) yang disokong oleh fakta dan ujian klinikal sebagai bukti keberkesanan YOUTH™.

Hasil ujian menunjukkan keputusan menakjubkan 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH.

Betul. 100% para wanita yang sukarela diuji didapati mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda dan kesan seawal dalam 7 hari. Dengan penggunaan konsisten, 2/3 dari mereka terbukti dengan analisis makmal secara klinikal, usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Apa Itu Indeks Usia Kulit?

Indeks Usia Kulit adalah satu indeks yang dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, bagi memastikan hasilnya tepat dan dibuktikan dengan sains. Indeks Usia Kulit diukur berdasarkan simptom utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta. Antara tanda-tanda penuaan yang diukur:

• Kedutan Kulit 

• Saiz Pori 

• Tona Kulit 

• Keanjalan 

• Tekstur Kulit 

• Hiperpigmentasi 

• Seri Kulit 

• Kekenduran

[Nak Tengok Testimonial Pengguna YOUTH™ Hanya Dalam Masa 14 Hari?]

Bebas Dari 1500 Bahan Kimia Yang Biasa Ada Dalam Skincare

Satu perkara yang saya sangat fanatik dengan Shaklee sejak dahulu ialah pihak Shaklee takkan mengorbankan keselamatan dan ketulenan produk untuk menghasilkan produk yang semulajadi dan berkesan.

YOUTH™ adalah produk pertama di dunia yang dihasilkan secara 100% dengan bahan semulajadi. Paling best, produk ini terhasil tanpa sebarang bahan kimia berbahaya dan bahan yang memberi kesan kepada kehijauan bumi.

Pihak Shaklee telah menyaring lebih dari 350 bahan pencemar, bendasing dan racun perosak dari setiap bahan botanikal sebanyak 3 kali ganda daripada standard yang ditetapkan. Wow! Sangat selamat.

Lebih dari itu, pihak Shaklee juga menjalankan lebih dari 100 ribu ujian kualiti saban tahun hanya untuk memastikan setiap produk yang dipasarkan adalah selamat dan semulajadi.

Paling penting. YOUTH™ mendapatkan pengiktirafan berikut:

• Hipoalergenik

• Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)

• Diuji oleh ahli dermatologi

• Diuji oleh ahli oftalmologi

Ramuan 100% Daripada Bahan-Bahan Semulajadi.

YOUTH™ sememangnya satu revolusi dalam dunia ‘skincare’. Dengan 8 paten dan paten-diproses (patent pending), setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

ANGGUR MUSCADINE


Kalau anda pernah dengar tentang Vivix, mesti tahu tentang kehebatan khasiat anggur muscadine ini. Polifenol Muscadine Grape (patent-pending untuk Youth) berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA. Dalam masa sama menghindari kerosakan kolagen dan elastin.

LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex (paten-pending), diadunkan dengan Lotus Japonicus akan mengaktifkan protein youth yang berfungsi penting untuk ‘regenerate’ sel. Proses penjanaan semula sangat penting untuk menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

YOUTH Complex, Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract menghasilkan gabungan untuk membekal lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

ESTRAK APPLE STEM CELL

Kajian membuktikan ekstrak dari ‘stem cell’ epal berupaya mempercepat dan mengaktifkan kadar pembaharuan sel kulit.

Kulit akan kelihatan lebih muda dan sihat. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan lebih lembut dan ‘glowing’ lebih lama.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Herba ini digunakan meluas di Jepun, China dan Korea bagi memberi kelegaan dan ketenangan untuk masalah radang dan gatal kulit.

Schisandra Chinensis Fruit Extract sesuai untuk semua jenis kulit. Ia bertindak menyokong struktur kulit dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk kulit.

menghalang kehadiran radikal bebas yang menjadi punca kerosakan kulit, sekaligus sebagai ‘booster’ kepada tumbesaran sel sihat.

Kecantikan Adalah Hak Semulajadi Semua Insan! 

Semua orang berhak untuk cantik. Bukan super model sahaja tau. Semua orang pun ada peluang yang sama dengan skincare Youth. Tak kira sama ada tua atau muda. Tidak kira apa jenis kulit. Tidak kira apa jua masalah kulit yang kita sedang hadapi.

Percayalah! Youth adalah harapan untuk kulit kita cantik dan sihat persis super model antarabangsa! Hanya jika anda bertindak sekarang. Bukan besok. Bukan lusa. Hubungi saya sekarang!

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Boleh hubungi saya

Whatsapp Sekarang! Klik Aje Di Bawah.

+6011-1569 0082

Shaklee ID : 866551

3 comments for “Revolusi Skincare YOUTH™ 100% Dari Ramuan Semulajadi

  1. 9 March, 2018 at 11:35 am

    Youth Skincare memang terbaik. Saya sendiri baru pakai 3 hari dah rasa kesannya. tidak rugi untuk melabur pada sesuatu yang terbukti berkesan
    Hamidah Ahmad recently posted…Apa Itu Detoks Dan KebaikannyaMy Profile

  2. 11 March, 2018 at 4:58 pm

    bestnya skincare ni , 100% semualjadi kan . selamat di gunakan , kita nak guna pun tak ragu ragu .

  3. 11 March, 2018 at 5:00 pm

    wowww skin care ni 100% semulajadi , 8 tahun pula kajian , memang terbaik . kita nak guna pun yakin sangat kan
    noraizah mohd recently posted…Cara Atasi Kulit Kusam Dengan Berkesan Dan CepatMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge