Pencuci Muka Semulajadi Tanpa Bahan Kimia Berbahaya

Awal tahun baru ini. Saya terpilih antara 50 orang terawal daripada beribu-ribu pengedar aktif Shaklee di Malaysia untuk mencuba set penjagaan kulit muka yang 100% semuladi dan bebas dari 1500 bahan kimia yang biasanya ada dalam kebanyakan produk ‘skincare’ di pasaran.

Pucuk dicita, ulam mendatang! Saya memang sangat-sangat memerlukan set penjagaan kulit yang sesuai dengan kulit sensitif saya. Dah lama saya berhasrat untuk menghapus kesan parut jerawat yang ada muka saya ini. Supplemen Shaklee untuk kesihatan dalaman dan set penjagaan kulit semulajadi adalah kombinasi terbaik buat yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran.

“Youth Is Hope. Youth Is You.”

Nampak tak ayat di atas itu. Itulah ayat yang terkeluar spontan dari mulut saya semasa ditemuramah atas pentas ketika pelancaran Youth Skincare Shaklee pada Februari yang lepas. Macam ‘over’ kan?

Percayalah! Kehadiran set penjagaan muka Youth Shaklee ini sememangnya memberi harapan kepada saya dan beribu-ribu orang di luar sana yang selama ini mengharapkan segala macam masalah kulit yang menghantui kami untuk pergi buat selamanya.

Semasa saya ditemuramah, saya baru mencuba Youth ini untuk 20 hari. Ternyata masalah jerawat saya kurang, kadar penyembuhan semakin cepat. Kulit saya semakin licin, lembab dan glowing. Paling ‘happy’ bila suami sendiri puji, tona kulit saya semakin cerah dan sekata. And saya tak sabar-sabar untuk menunggu genap 100 hari bagi mendapat kulit muka yang flawless gittew 🙂

Kisah BFF Saya. Roommate Semasa Trip Percuma Ke Italy.

Kalau anda semua ada masa. Boleh google sendiri tentang testimonial Youth Shaklee. Ada berpuluh-puluh testimonial positif tentang Youth. Saya sendiri ada ramai pelanggan yang sudah mula mengalami perubahan ketara setelah beberapa hari mencuba ‘skincare’ semulajadi ini.

Jom! Saya jimatkan masa anda. Ini adalah BFF saya Ainul Malik. Ainul roommate saya ketika kami dapat trip percuma ditaja Shaklee ke Italy. Ainul sekian lama ada masalah parut jerawat sejak zaman belajar lagi. Menurut beliau juga, doktor cadangkan rawatan laser kerana itu satu-satunya cara untuk atasi parut jerawat di muka beliau. 

Setelah 14 hari beliau konsisten menggunakan Youth. Ternyata sangat memberi kesan ketara kepada kulit wajahnya. Cuba anda semua bayangkan. Selama berbelas tahun, parut jerawat semasa zaman belajar masih ada. Pakar kulit pun nasihatkan untuk buat rawatan laser. Pelbagai produk penjagaan kulit telah dicuba tetapi hasilnya tidak seperti yang diharapkan.

Namun, hanya selepas 14 hari, perubahan ketara dengan kesan parut yang semakin pudar. Bukankah ini adalah satu harapan buat mereka yang diluar sana? Biasanya, kebanyakan produk skincare diperagakan oleh model yang memang mempunyai kulit yang cantik. Tapi rakyat marhaen yang ada masalah kulit juga ada impian untuk kulit yang mulus dan cantik persis supermodel. Dengan Youth semua itu bukan lagi mustahil! 

Perlu juga ditekankan di sini. Pengambilan supplemen juga melengkapkan regim Youth. Iyalah, kita tak mahu hanya cantik di luar tapi perlu juga kecantikan dalaman.  Beliau mengambil secara konsisten kolagen, vitamin C, GLA Complex, COQ Trol dan ESP.

YOUTH™ Revolusi Baru Dalam Dunia Penjagaan Kulit

YOUTH™ adalah satu revolusi yang menakjubkan sebenarnya. Tiada lagi syarikat dalam dunia ini yang memberi jaminan 100% untuk para pengguna mendapat kesan yang diharapkan. Bukan sahaja meningkatkan kesihatan kulit secara ketara malah dijamin mengubah usia kulit menjadi lebih muda. 

Sebenarnya, kaum hawa tak kisah untuk menghadapi usia tua. Namun, mereka mahu menghadapinya dengan penuh persediaan. Mereka mahu satu produk penjagaan kulit yang memastikan dunia melihat mereka seperti mana mereka melihat diri sendiri.

Itulah yang menjadi inspirasi untuk YOUTH™. 

Kulit Sedekad Lebih Muda!

Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf antarabangsa. Semua info adalah berasaskan Indeks Usia Kulit (Skin Age Index) yang disokong oleh fakta dan ujian klinikal sebagai bukti keberkesanan YOUTH™.

Hasil ujian menunjukkan keputusan menakjubkan 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH.

Betul. 100% para wanita yang sukarela diuji didapati mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda dan kesan seawal dalam 7 hari. Dengan penggunaan konsisten, 2/3 dari mereka terbukti dengan analisis makmal secara klinikal, usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Apa Itu Indeks Usia Kulit?

Indeks Usia Kulit adalah satu indeks yang dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, bagi memastikan hasilnya tepat dan dibuktikan dengan sains. Indeks Usia Kulit diukur berdasarkan simptom utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Tanda-tanda penuaan diukur berdasarkan:

• Kedutan Kulit 

• Saiz Pori 

• Tona Kulit 

• Keanjalan 

• Tekstur Kulit 

• Hiperpigmentasi 

• Seri Kulit 

• Kekenduran

Bukannya suka-suka ‘claim’ kami pencuci semulajadi yang terbukti berkesan tetapi menjalani analisis kulit secara ketat dan dibuktikan secara klinikal.

Bebas Dari 1500 Bahan Kimia Yang Biasa Ada Dalam Skincare

Satu perkara yang saya sangat fanatik dengan Shaklee sejak dahulu ialah pihak Shaklee takkan mengorbankan keselamatan dan ketulenan produk untuk menghasilkan produk yang semulajadi dan berkesan.

YOUTH™ adalah produk pertama di dunia yang dihasilkan secara 100% dengan bahan semulajadi. Paling best, produk ini terhasil tanpa sebarang bahan kimia berbahaya dan bahan yang memberi kesan kepada kehijauan bumi.

[Klik Aje Kalau Nak Tahu Lebih Lanjut Tentang Ramuan Semulajadi YOUTH™]

Pihak Shaklee telah menyaring lebih dari 350 bahan pencemar, bendasing dan racun perosak dari setiap bahan botanikal sebanyak 3 kali ganda daripada standard yang ditetapkan. Wow! Sangat selamat.

Lebih dari itu, pihak Shaklee juga menjalankan lebih dari 100 ribu ujian kualiti saban tahun hanya untuk memastikan setiap produk yang dipasarkan adalah selamat dan semulajadi.

YOUTH™ Adalah Harapan Untuk Kulit Yang Cantik

Bagi wanita mahu pun lelaki. Kulit yang cantik dan sihat adalah idaman semua peringkat usia. YOUTH™ adalah jawapan bagi semua masalah kulit. YOUTH™ sesuai untuk semua jenis kulit. 

  • Sekiranya anda masih lagi muda. Bersedia dari sekarang untuk kulit kekal sihat, cantik dan muda.
  • Sekiranya anda ada masalah kulit, Youth sedia merawat apa sahaja masalah kulit anda.
  • Sekiranya anda sudah berusia. Why not? Youth terbukti secara klinikal memudakan kulit 10 tahun dari usia sebenar!

Nak Tahu Lebih Lanjut? Boleh Whatsapp Saya Sekarang.

mssg.me/celikvitamin

Atau Nak Order Terus Sekarang? Hanya satu klik sahaja lagi.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

penjimatan shaklee

Daftar Ahli Shaklee

Jangan ragu-ragu untuk bertanya.

Saya memang sangat-sangat ingin membantu anda:

signature Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011-1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Facebook: Adilah Manaf

1 comment for “Pencuci Muka Semulajadi Tanpa Bahan Kimia Berbahaya

  1. 3 March, 2018 at 1:04 pm

    betul2, better guna pencuci muka tanpa bahan kimia. saya cukup takut guna produk yang macam tu
    nikkhazami recently posted…Ulasan Filem Lady BirdMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge