Set Lengkap Untuk Detox Shaklee Secara Selamat

Set Lengkap untuk detoks dengan cara Shaklee adalah selamat dan terbukti berkesan kerana diolah oleh barisan para saintis Shaklee yang telah menjalankan kajian secara rapi dan menyeluruh.

“Detox The Shaklee Way” ini juga adalah program detoks yang dirancang untuk dilaksanakan dalam tempoh 7 hari. Walaupun tempohnya kelihatan singkat tetapi hasilnya sangat ketara.

Tontoni video di bawah ini, testimoni Detoks Shaklee oleh suami saya sendiri, Fahmy Shuhaimi.

Setiap hari telah diaturkan setiap menu yang perlu. Kita hanya perlu disiplinkan diri untuk berjaya. Ini merangkumi bukan sahaja menu makanan tetapi juga supplement yang disarankan sebagai pelengkap.

Supplement tambahan yang diambil ini boleh diteruskan sampai bila-bila walaupun telah tamat 7 Hari Detox Shaklee kerana ianya berzat dan membantu dalam proses untuk menyingkir toksin berlebihan dalam badan kita.

Percayalah! Sekiranya kita boleh lakukannya dengan penuh azam, berdisiplin dan mengikut saranan ditetapkan, kita mampu mencapai hasil optimum dari program ini. Kesan yang boleh dirasakan selepas 7 hari ialah sistem penghadaman yang lebih lawas, kulit yang lebih cantik dan bentuk tubuh yang mantap.

5 Produk Set Detox Shaklee Bagi Membantu Kita Untuk Tubuh Yang Lebih Segar!

Tak seperti produk pencuci kolon lain di pasaran, Detoks Shaklee adalah kombinasi semulajadi herba-herba dan nutrien untuk menyokong proses detoksifikasi secara semulajadi. Paling penting ianya ada sijil halal dan perakuan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

1.0 DTX® Complex 

Dicipta untuk membekalkan nutrisi yang menyokong dan merangsang fungsi hati yang sihat.*

MAL07090948TC

2.0 Herb-LaxTM

Digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit ringan dan untuk menyokong pergerakan usus.*

MAL10080110TC

3.0 Alfalfa Complex

Dikenali sebagai gudang nutrien. Akar tunjangnya mencecah sedalam 6 meter, membekalkan pelbagai nutrien dan mineral.*

MAL10053686XC

4.0 Peppermint-Ginger Plus

Membekalkan herba semula jadi untuk memberi kelegaan kepada sistem penghadaman anda.*

MAL11040031TC

5.0 Vivix®

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

Jom semua! Paling penting adalah kuasa tindakan. Jika kita tidak bertindak untuk kesihatan tubuh kita SEKARANG, sampai bila-bila pun kita takkan berubah.

Jangan takut berbelanja untuk kesihatan, jika semalam kita berhabis beribu-ribu ringgit untuk sebuah handbag Michael Koors semata-mata untuk bergaya!  

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

Klik Whatsapp : +6011-1569 0082

Jangan ragu-ragu untuk bertanya.

Saya memang sangat-sangat ingin membantu anda

3 comments for “Set Lengkap Untuk Detox Shaklee Secara Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge