Produk Semulajadi Selamat Untuk Bayi Berkulit Sensitif

Kebanyakan daripada kita sangat cerewet dalam memilih produk penjagaan kulit bagi bayi. Kulit baby yang sensitif memerlukan produk yang betul-betul organik dan selamat.

Amat penting sebenarnya bagi menghindarkan bayi terkena alahan akibat dari kesan sampingan bahan-bahan kimia yang mungkin tak sesuai dengan kulit si manja.

Oleh sebab itu, pihak Shaklee Malaysia baru sahaja memperkenalkan rangkaian produk penjagaan Shakleebaby™ yang bertaraf premium, eksklusif hanya untuk si comel. Bahan-bahan yang digunakan dalam penghasilan produk Shaklee Baby ini dirumus khas supaya ianya SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK sesuai dengan kulit bayi kita.

Apa Yang Best Sangat Produk Ini Berbanding Lambakan Produk Bayi Di Pasaran?

Jangan tak tau, bukan semua produk bayi ini adalah sama. Majoriti produk bayi yang dijual murah di luar sana sebenarnya tidak selamat untuk digunakan. 

Kurang pendedahan tentang isu ini menyebabkan tahap kesedaran di Malaysia masih lagi rendah. Di luar negara, ramai ibubapa yang telah beralih kepada produk yang dijamin selamat dan paling penting organik.

Penting untuk memastikan kulit bayi kita ini selamat daripada disapu dengan produk yang penuh dengan bahan kimia yang berbahaya sehingga menyebabkan berlaku alahan seperti eczema.

 Keistimewaan Produk Shakleebaby™

Produk Shakleebaby™ ini berbeza dengan produk lain kerana:

  • Telah diuji dan mendapat pengiktirafan dari pakar pediatrik
  • Tidak menimbulkan kesan alahan
  • Bahan yang digunakan disahkan organik (certified organic ingredients)
  • Telah diuji selamat dan berkesan secara klinikal
  • Kandungan pH yang seimbang
  • Bahan semulajadi dan organik

Produk Shakleebaby™ ini juga diformulasikan dengan teliti dan dipastikan tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang terkandung dalam ilustrasi di bawah.

Shakleebaby™. Selamat. Lembut. Organik.

Shakleebaby™  sangat mengerti kemahuan bayi anda. Oleh itu, hanya bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK sahaja dirumuskan khas untuk produk penjagaan kulit terbaik bayi anda.

1.0 Gentle Wash

Memastikan waktu mandi si manja menjadi aktiviti yang sangat menyeronokkan!

  • Produk ini dirumus khas dengan bahan seperti chamomile, lavender dan aloe vera organik. Membantu si manja untuk menikmati mandian yang menenangkan dan membelai lembut kulit.
  • Telah diuji berkali-kali untuk sensitiviti dan tidak menimbulkan alahan. Kandungan pH yang seimbang untuk si manja.
  • Sememangnya terbaik untuk ibubapa yang mementingkan produk mandian terbaik yang penuh dengan sentuhan kasih sayang.

2.0 Soothing Lotion

Wahai ibu dan ayah yang penyayang! Lembut semulajadi untuk kulit sensitif bayi-mu itu!

Losyen untuk ketenangan si manja. Mengandungi chamomile, minyak rosemary, lavender, minyak biji bunga matahari, minyak vanila, shea butter organik dan minyak biji jojoba.

Jangan berkira jika anda ingin kekalkan pipi gebu si montel dan kelembapan jari-jemari mulusnya dengan losyen yang super-duper lembut ini. 

3.0 Massaga Oil

Urutan lembut untuk kulit bayi yang menenangkan. Hanya dengan campuran organik yang selamat!

Urutan lembut beberapa minit sehari akan membantu pertumbuhan dan memberi rangsangan psikologi dan emosi yang positif buat bayi.

Minyak urut yang sangat lembut ini amat sempurna untuk digunakan ke atas kulit bayi anda. Boleh digunakan pada bila-bila masa dan juga sesuai digunakan sebagai pelembap selepas mandi.

Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

Papa Dan Mama Yang Penyayang Apa Yang Difikirkan Lagi?

Saya Sudah ShakleeBaby! Anda Bila Lagi?

Berikan yang terbaik untuk bayi kita. Lebih-lebih lagi di zaman moden ini. Ada pelbagai barangan penjagaan bayi yang tidak sesuai dan selamat digunakan untuk kulit bayi kesayangan kita.

Saban tahun kita disajikan dengan berita penarikan balik produk-produk bayi yang mengandungi bahan kimia yang berbahaya dan memberi alahan teruk kepada si manja kita.

Usahlah kita berkira-kira untuk si manja. Anak kita adalah harta kita yang paling berharga. Jangan kerana hanya ingin berjimat, kita sanggup menggadaikan keselamatan anak dengan menggunakan produk-produk picisan yang tak dapat dipastikan selamat dan bebas bahan kimia!

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

penjimatan shaklee

Daftar Ahli Shaklee

Jangan ragu-ragu untuk bertanya.

Saya memang sangat-sangat ingin membantu anda:

signature Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011-1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Facebook: Adilah Manaf

2 comments for “Produk Semulajadi Selamat Untuk Bayi Berkulit Sensitif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge