Pengedar Shaklee Untuk COD Shaklee Di Ipoh Dan Simpang Pulai

Kepada semua warga Ipoh dan sekitarnya. Saya adalah pengedar Shaklee yang berhampiran dengan anda. Pening mana nak cari produk Shaklee? Tak perlu susah-susah.

Saya berada hampir dengan anda. Eksklusif untuk pengguna setia produk Shaklee di sekitar Ipoh, Gopeng, Kampar, Simpang Pulai, Batu Gajah, Taman Seri Botani dan Medan Gopeng. Anda boleh dapatkan vitamin Shaklee dengan mudah daripada saya yang sentiasa ada ready stock.

Anda hanya perlu hubungi nombor 019 965 6193 (Wan Norasiah) dan kita set appointment untuk penghantaran terus secara CASH ON DELIVERY.

Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran  atau Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Kampar, Gopeng, Simpang Pulai, Batu Gajah, Taman Botani dan Medan Gopeng serta kawasan Ipoh yang berhampiran. Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia.

Rahsia Bagaimana Menjana Income Secara Online Dengan Fleksibel 

Kenapa kena beli dengan saya?

  • Saya adalah pengguna tegar produk Shaklee sejak tahun 2012 dan Insha Allah sampai bila-bila. Bermula dengan supplement untuk menyusukan anak atau breastfeeding. Pengalaman dan pengetahuan saya insha-Allah akan saya kongsikan dengan anda.
  • Saya sentiasa memegang falsafah pelanggan diutamakan. InsyaAllah saya menawarkan perkhidmatan yang terbaik kerana saya ingin berbisnes Shaklee untuk jangka masa panjang.
  • Penghantaran yang cepat dan konsultasi terbaik kepada pelanggan kami bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.
  • Anda tidak perlu risau kerana kami mempunyai READY STOCK

Shaklee Products

Sharing Is Caring

Itu adalah moto utama saya dalam membina perniagaan Shaklee. Saya ingin berkongsi kebaikan dengan semua manfaat yang telah diperolehi dengan pengambilan supplemen Shaklee. Kalau ada yang berminat nak berbisnes juga adalah sangat-sangat dialu-alukan. Shaklee sudah tentu lain dari yang lain. Menjaga kesihatan di samping menambah pendapatan.

Hubungi saya untuk buat order dan konsultasi terbaik.
InshaAllah anda akan dilayan dengan segera.

Whatsapp/Call/SMS : 019 965 6193 (WAN NORASIAH)

Email : wnorasiah80@yahoo.com

Blog : RahsiaUmmi.com

Anda juga boleh terus membuat pembelian secara ONLINE dengan Celikvitamin dan kami pastikan proses penghantaran dalam masa 3 hari bekerja terus ke muka depan pintu rumah anda! Hanya perlu klik BUTANG di bawah.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

2 comments for “Pengedar Shaklee Untuk COD Shaklee Di Ipoh Dan Simpang Pulai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge