Pengedar Shaklee Untuk COD Di Kajang, Cheras, Hulu Langat & Balakong.

Nama saya Norliza Salleh. Saya adalah Pengedar Aktif Produk Shaklee yang sah untuk COD di sekitar kawasan Cheras, Setiawangsa dan Bandar Tun Razak.

Saya ibu yang bekerja sebagai Juruteknologi Makmal Perubatan Bahagian Jantung di HUKM. Saya bersedia untuk berurusan dengan anda terutama yang inginkan produk Shaklee secara Cash-On-Delivery (COD).

Sekiranya anda ingin mendapatkan stok produk Shaklee, anda hanya perlu hubungi:


Puan Norliza Binti Salleh

Contact: 017-347 2729

Kenapa Shaklee Menjadi Pujaan Hatiku?

Mula diperkenalkan dengan Shaklee pada tahun 2013. Masa itu, rakan sekerja bercerita tentang kebaikan produk Shaklee. Beliau mengambil Set Menyusu Shaklee untuk membantu penyusuan susu ibu. 

Entah mengapa, hati saya tertarik untuk terus membuat ‘research’ tentang produk-produk Shaklee. Mungkin dah jodoh agaknya. Menerusi carian Google dan atas cadangan rakan-rakan maka saya telah terjumpa blog Puan Adilah Manaf yang memang berkongsi tentang kelebihan produk Shaklee itu sendiri.

Saya mengambil keputusan untuk mencuba produk Set Menyusu Shaklee ini dan terus mendaftar sebagai ahli setelah diterangkan tentang kelebihan mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Semasa saya ambil set menyusu anak berusia 6 bulan. Alhamdulillah. Susu semakin meriah dan pekat. Anak dapat khasiat sepenuhnya dan kenyang setiap kali menyusu. Tiada apa yang lebih membahagiakan seorang ibu melainkan dapat menyusukan zuriat dengan susu badan sendiri. 

Seronok Bila Tengok Orang Lain ‘Happy’ Dengan Shaklee

baby-picture_surprised

Ini membuatkan saya bertambah yakin dengan produk Shaklee dan saya telah berkongsi kebaikannya dengan rakan-rakan. Saya sebenarnya memang kurang yakin dengan produk-produk lain di pasaran. Saya yakin dengan Shaklee setelah merasai sendiri kebaikannya dan juga menerusi pembacaan tentang jurnal-jurnal yang dikeluarkan oleh pihak ke tiga tentang produk Shaklee.

Produk Shaklee sesuai untuk semua lapisan iaitu lelaki, wanita, remaja, warga emas kanak-kanak (1 tahun keatas) dan mereka yang pentingkan kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman.

Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan semulajadi dan betapa pentingnya keperluan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan dan Shaklee dapat memenuhi keperluan tersebut, maka saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif.

Pertanyaan, Konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di :

Puan Norliza Binti Salleh

Contact: 017-347 2729

Anda juga boleh terus membuat pembelian secara ONLINE dengan Celikvitamin dan kami pastikan proses penghantaran dalam masa 3 hari bekerja terus ke muka depan pintu rumah anda! Hanya perlu klik BUTANG di bawah.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge