Pengedar Shaklee Terlaris Untuk COD Di KLCC dan Bangi Lama

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua!

Buat peminat-peminat tegar vitamin Shaklee di sekitar KLCC, Ampang Park dan Jalan Ampang boleh dapatkan vitamin anda dengan saya.

Tidak lupa juga untuk penduduk di sekitar Pekan Bangi Lama, Bandar Bukit Mahkota, Bandar Seri Putra dan Bandar Baru Bangi, anda juga boleh hubungi saya kerana saya ada ready stock dan sedia untuk urusan Cash-On-Delivery (COD) di kawasan yang sebutkan tadi.

Aizah Mohd

Contact : 0173053031

Terima Kasih Shaklee Buat Eczema Anakku Pergi Jauh-Jauh!

Nama saya Noraizah Binti Mohd. Saya sebenarnya orang Chendering, Terengganu tapi kini menetap di Bandar Seri Putra. Saya seorang ibu yang berkerja sebagai seorang admin dengan Petronas.

Kisah saya sama juga seperti ramai lagi pencinta produk Shaklee yang lain. Kami bermula dengan mencuba produk Shaklee untuk mencari penyelesaian kepada masalah yang dihadapi.

Anak saya merupakan pengidap penyakit kulit eczema yang agak teruk juga. Ibu mana yang boleh tahan tengok anak tergaru-garu gatal dan menahan pedih Merata ceruk klinik dah cuba sama ada klinik pakar atau klinik biasa. Kaedah tradisional dan moden pun dah cuba diamalkan, namun tetap tak berhasil.

Eh! Rahsia Bagaimana Menjana Income Secara Online Dengan Fleksibel?

Satu hari tu, tergerak untuk google dalam internet tentang ubat untuk penyakit eczema. Kebanyakan hasil carian google tu mencadangkan untuk mencuba krim semulajadi Herbal Blend Shaklee. Namun, timbul pula masalah nak pilih pengedar Shaklee yang mana satu. Saya ini jenis cerewet juga, saya tak mahu beli dengan pengedar Shaklee yang jenis Touch & Go. Dah beli kemudian biar kita terkontang-kanting tanpa panduan dan jadual makan lengkap. 

Dipendekkan cerita saya memilih untuk membeli dengan Puan Maziah Jamaluddin kerana puashati dengan penerangan dan after-sales service pun bagus. Puan Maziah ini kira susur-galur Celikvitamin juga.

Alhamdulillah! Betullah seperti yang dicadangkan semua orang tu. Ianya berkesan untuk anak saya. Bersyukur sangat rasanya. Anak pun dah tergaru-garu lagi. Tidur malam pun lena dan tak terganggu.

Kemudian saya mencuba protein ESP untuk diri sendiri. Saya ini travel naik tren untuk pergi kerja. Mudah rasa letih kerana rutin bekerja. Bila konsisten amalkan, saya rasa badan lebih ringan, cergas dan tak mudah penat. Semenjak dari itu, memang saya Shaklee-kan seluruh famili saya. Dah jatuh cinta dengan Shaklee. Masa bersalin dan berpantang pun memang ambil produk Shaklee. Pengalaman berpantang anak kedua saya menggunakan set berpantang Shaklee memang menakjubkan kerana saya turun 14kg dalam masa kurang 2 bulan.

Badan Sihat Dan Poket Pun Lebat

Sehingga kini saya setia menjadi pengguna dan dah upgrade kepada pengedar Shaklee untuk berkongsi kebaikan dan manfaat dengan semua orang.

Buat yang pertama kali ingin mencuba, memang tak rugi menggunakan Shaklee. In fact, lebih baik menjadi pengedar kerana badan sihat poket pun lebat juga.

Jom berkongsi rasa cinta Shaklee ini seperti saya!

Sebarang urusan Shaklee boleh hubungi:

Contact: 017- 305 3031

Instagram: aizah azlem-jualshaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge