Pengedar Shaklee Terbesar Di Kuching Dengan ‘READY STOCK’!

Alhamdulillah! Syukur!

Celikvitamin sekarang sudah melebarkan sayap perniagaannya hingga ke Sarawak!

Berita baik bagi pelanggan dan pengguna Shaklee Sarawak khususnya di kawasan Kuching, Kota Samarahan dan Petrajaya kerana anda tak perlu bimbang lagi untuk mendapatkan produk Shaklee. Pelanggan di Sarawak kini sudah mempunyai Pengedar Shaklee Terbesar Di Sarawak dengan bekalan stok tersedia atau ‘READY STOCK‘ yang lebih dari mencukupi. Anda yang berada di sekitar Kuching, Kota Samarahan dan Petrajaya boleh berhubung dengan wakil pengedar Shaklee dan boleh mendapatkannya secara Cash On Delivery!

Pengedar Shaklee Kuching

Puan Salmiah Othman ini sebenarnya adalah pelanggan setia produk Shaklee dan setelah mula jatuh cinta pada produk ini, mula terbuka hati untuk berkongsi kebaikan tentang produk Shaklee. Menurut beliau, ramai para pelanggan Shaklee di Kuching, Kota Samarahan, Petrajaya dan kawasan sekitar terpaksa menunggu dalam tempoh yang agak lama untuk mendapatkan produk Shaklee memandangkan tiada cawangan Shaklee di Kuching. Jika anda seorang pembaca yang berasal dari sana sudah tentu masak dengan ‘hassle-dazzle’ pengeposan barang ke Sarawak 🙂

Atas kesedaran inilah, Puan Salmiah menyediakan bekalan ready stock untuk para pengguna produk Shaklee khususnya untuk dari Sarawak.

Rahsia Jana Income Secara Online Dengan Fleksibel

Berminat? Boleh hubungi beliau untuk dapatkan produk Shaklee anda sekarang!!!!

Puan Salmiah Othman

♥ SMS | Call : 019-8769412

♥ Shaklee ID : 949800

Blog:  http://www.mamaanisshop.blogspot.com

♥ Email : salmiah80@gmail.com

Pengedar Shaklee Sarawak

 

 

Anda juga boleh terus membuat pembelian secara ONLINE dengan Celikvitamin dan kami pastikan proses penghantaran dalam masa 3 hari bekerja terus ke muka depan pintu rumah anda! Hanya perlu klik BUTANG di bawah.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

3 comments for “Pengedar Shaklee Terbesar Di Kuching Dengan ‘READY STOCK’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge