Pengedar Shaklee Sibu, Bintangor, Sarikei, Oya, Dalat, Mukah Dan Daro

Nama saya Zarina Binti Ismawi. Saya Pengedar Shaklee di kawasan Sibu, Bintangor, Sarikei, Mukah, Oya, Dalat dan Daro. Saya juga melakukan pengeposan ke seluruh Malaysia. Boleh hubungi nombor telefon saya iaitu 019-8583575.


Bagaimana Saya Terjebak dengan Virus Shaklee 🙂

Sewaktu masih single, saya selalu mengalami migrain yang teruk sehingga muntah-muntah. Disamping itu saya menghidap anemia(kekurangan darah merah) disebabkan selalu heavy menses setiap bulan. Saya pernah menjalani tranfusion blood sebanyak 2 pain dimasukkan dalam badan saya. Seminggu juga kena warded. Selain itu, saya sering terkena gastrik yang teruk sehingga saya nyaris pengsan. Masa tu, saya sekadar bergantung dengan ubat hospital sahaja.

Sehinggalah bulan oktober 2016, semasa melahirkan anak sulung saya secara emergency czer, saya memutuskan untuk mengambil Sustained Release Vitamin C shaklee untuk mempercepatkan proses luka czer saya. Alhamdulillah, luka czer saya cepat sembuh dan badan pun rasa bertenaga walaupun berjaga malam untuk susukan baby saya.

Selepas itu, saya mengambil Alfalfa dan Esp sebagai milk booster dan memekatkan air susu. InshaAllah, saya berazam untuk memberikan Breast Feeding anak saya selama 2 tahun penuh.

Testimonial Breastfeeding Dengan Set Menyusu Shaklee

Di samping mengambil SET MENYUSU SHAKLEE, saya juga mengambil Set Kurus shaklee. Disebabkan berat badan naik dari 58kg ke 82kg semasa pregnant, menyebabkan saya berazam untuk turunkan berat badan.

Alhamdulillah, saya mampu turunkan berat badan hampir 20kg dalam masa 3 bulan lebih. Program Detoks shaklee juga sangat membantu. Alhamdulillah, sejak saya konsisten mengamalkan shaklee, saya dah bebas dari migrain, senggugut, anemia dan gastrik.

Saya Hilang 20 Kilogram Dalam 3 Bulan!

Saya Bukan Sekadar Menjual, Saya Pengguna Tegar Yang Jatuh Cinta!

Bagi anda yang sedang mencari produk shaklee khas untuk hamil, berpantang, bersalin czer atau penyusuan. Atau mencari set anemia, gastrik, senggugut, sembelit serta set kurus.

Tidak lupa untuk kesihatan seharian, kecantikan lelaki dan wanita, perancangan kehamilan, menjarakkan hamil, serta lain-lain permasalahan, sangatlah dialu-alukan untuk menghubungi saya untuk sesi konsultasi. InshaAllah, saya akan berusaha memberikan servis yang terbaik untuk anda.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau berminat untuk mengetahui tentang update terkini tentang produk shaklee, jangan malu dan segan untuk hubungi saya 🙂

Salam Hormat

Zarina Ismawi

Pakar Shaklee Anda

Contact: 019-8583575

Shaklee Id: 1244624

Insta : zarinajualshaklee

FB: Zarina Ismawi

Blog: supplemencinta.com

Email: zarinaimaging87@gmail.com

1 comment for “Pengedar Shaklee Sibu, Bintangor, Sarikei, Oya, Dalat, Mukah Dan Daro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge