Pengedar Shaklee Ready Stock Di Serdang, UPM dan Seri Kembangan.

Bagi para pelanggan Shaklee di Serdang, UPM, Seri Kembangan, Bandar Seri Putra dan kawasan-kawasan berdekatan, anda kini boleh menarik nafas lega kerana Pengedar Shaklee dengan Ready Stock kini berada berhampiran sahaja dengan tempat anda.

Tidak perlu bersusah-payah kerana anda hanya perlu menghubungi Puan Nur Farah melalui panggilan, Whatsapp atau SMS di talian 012-671 3780Kemudian buat temujanji anda dengan beliau di mana-mana ‘checkpoint’ dan anda akan terus dapat produk Shaklee kegemaran anda. Mudahkan?

Nama : Puan Nur Farah 

Contact : 012-671 3780

Blog : www.carehappytips.com


Kenapa Produk Shaklee Menjadi Pujaan Hatiku!

Bermula kesedaran bahawa penampilan dan kesihatan penting bagi seorang yang bekerja dan saya juga sebagai ibu dan isteri perlu kekal cergas untuk menguruskan anak-anak dan keluarga. Saya telah mengambil set kecantikan dan set penambahan tenaga Shaklee pada permulaannya.

Bagi saya seorang wanita perlu kelihatan cantik, cergas dan bertenaga semasa menjalankan tugas sebagai pekerja, ibu dan juga isteri.

Alhamdulillah. Setelah mengamalkan set kecantikan dan set penambahan tenaga ini secara konsisten, ianya telah banyak membantu saya untuk kekal sihat dan cergas. Kini saya tidak kelihatan lesu, muka tidak kusam dan badan menjadi lebih fit. Sehingga sekarang, saya masih lagi konsisten menggunakanset kecantikandanset tambah tenagaini.

Oleh sebab itu, saya sangat teruja untuk berkongsi pengalaman dan akan sentiasa membantu semua di luar sana dalam apa jua permasalahan kerana saya sendiri sudah merasa hasilnya.

Saya adalah pengedar Shaklee yang sah. Bagi para pelajar dan staff UPM yang konsisten menggunakan vitamin dalam membantu pembelajaran dan kekal cergas, ini adalah berita baik untuk anda. Saya akan membuat penghantaran barang secara terus kepada anda.

Anda boleh terus berjumpa dengan saya sekiranya memerlukan konsultasi berkaitan dengan produk Shaklee yang bersesuaian untuk masalah anda.

Saya juga sentiasa memastikan vitamin yang mempunyai permintaan tinggi sentiasa berada dalam stok. Justeru, anda tidak perlu risau untuk mendapatkan produk Shaklee kegemaran anda itu. 

Hubungi Saya Sekarang!

Nama : Puan Nur Farah

Contact : 012-671 3780

Blog : www.carehappytips.com

Anda boleh contact Puan Farah untuk mendapatkan produk Shaklee kegemaran anda sekarang!

Rahsia Bagaimana Menjana Income Secara Online Dengan Fleksibel 

Anda juga boleh terus membuat pembelian secara ONLINE dengan Celikvitamin dan kami pastikan proses penghantaran dalam masa 3 hari bekerja terus ke muka depan pintu rumah anda! Hanya perlu klik BUTANG di bawah.

Order Sekarang

 Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

1 comment for “Pengedar Shaklee Ready Stock Di Serdang, UPM dan Seri Kembangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge