Pengedar Shaklee Cute Di Kuala Lipis Untuk COD Shaklee

Assalamualaikum dan juga salam sejahtera buat anda semua. Sekiranya anda mencari-cari pengedar Shaklee di kawasan Bandar Baru Lipis, Sungai Koyan dan Benta. Nah! Jangan segan-segan untuk menghubungi saya Afiqah Shahar di talian berikut +6013-4449792.

Insha-Allah saya akan berkomitmen untuk memastikan produk Shaklee yang anda suka itu selamat sampai ke tangan anda. Saya juga tiada masalah untuk berurusan cash-on-delivery (COD) mengikut kesesuaian masa yang dipersetujui bersama. 

Sedikit Latarbelakang & Kisah Saya Jatuh Hati Dengan Shaklee

Nama penuh saya ialah Nur Afiqah binti Ahmad Shahar. Saya seorang jurutera di sektor swasta dan sudah berumahtangga. Berasal dari Kuala Lipis, Pahang.

Saya merupakan pengedar Shaklee yang berdaftar dengan nombor ID 1262040 semenjak bulan April 2017. Upline atau mak Shaklee saya adalah Puan Intan Farhana Sharifudden dari blog VitaminDocket.Com. Beliaulah yang bertanggungjawab memperkenalkan produk Shaklee yang best ini kepada saya.

Cinta pandang pertama saya kepada produk Shaklee ini bermula apabila saya diperkenalkan oleh kawan saya kepada produk ini tentang keberkesanan dan kualiti produk ini. Ini membuatkan saya rasa ingin tahu tentang produk ini. Kebetulan pula saya memang mengalami masalah kesihatan pada ketika itu. Saya bukanlah orang yang mudah untuk percaya kepada supplemen. Lebih-lebih lagi kerana terdapat lambakan produk picisan yang tiada kelulusan KKM di pasaran.

Setelah membuat kajian terperinci dan juga pembacaan serta bertanya pelbagai soalan kepada Puan Intan, barulah saya membuat keputusan untuk mencuba produk ini. Lebih-lebih lagi bila diberitahu Shaklee adalah produk yang selamat, semulajadi dan berkesan. Disebabkan produk ini diperakui keberkesanannya, produk pertama yang saya ambil adalah Alfalfa complex. Saya mengalami masalah sembelit dan perut sentiasa berangin.

Alhamdulillah, penggunaan yang konsisten telah beri impak positif kepada masalah saya. Saya telah membaca pelbagai testimoni dan pengalaman sendiri yang merasai keberkesanan produk ini menjadikan saya yakin untuk berkongsi dengan anda. Sudah tentulah produk ini sangat selamat, berkesan, semulajadi dan berkualiti.

Sekiranya anda berada di kawasan sekitar Kuala Lipis, Benta dan Sungai Koyan. Berminat untuk membeli produk ini boleh hubungi nombor yang tertera. Sekiranya anda juga berminat untuk menjadi pengedar Shaklee dan peluang menjana income sama ada part-time atau full-time, saya juga bersedia untuk bertemu mata dengan anda bagi menjelaskan potensi pendapatan Shaklee yang sangat berbaloi!

Hubungi Saya,

Afiqah Shahar

+60 13-444 9792

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge