Pengedar Shaklee Hulu Langat, Bandar Mahkota Cheras Dan Ampang

Assalamualaikum semua. Salam perkenalan. Nama saya Dr Shikin Satiman. Saya merupakan pengedar Shaklee berdaftar bagi kawasan Hulu Langat, Bandar Mahkota Cheras, Ampang dan kawasan-kawasan yang berdekatan. Anda boleh hubungi saya di talian +6012-9402603. Saya ada ready-stock Shaklee untuk memudahkan urusan cash-on-delivery (COD).

Sedikit latar belakang tentang diri saya. Saya merupakan pemegang ijazah PHD dalam bidang kejuruteraan dari sebuah IPTA di Malaysia. Seorang ibu yang penyayang kepada 2 orang anak yang masih kecil dan comel. Seorang isteri yang sentiasa menjaga kebajikan suami. Hihi.

Saya bukan sekadar penjual malah merupakan pengguna tegar dan setia produk Shaklee 🙂

Kisah Kesan Shaklee Saya

Saya mula mengenali shaklee semasa mengandungkan anak pertama. Ketika itu saya sedang tercari-cari set berpantang yang sesuai untuk kegunaan saya nanti. Memandangkan saya tidak gemar untuk makan jamu, saya memilih untuk berpantang secara moden dengan shaklee. Hasil pandangan dari beberapa orang rakan, mereka juga mencadangkan set berpantang shaklee kerana ianya mudah, selamat,berkesan dan semulajadi.

Hasilnya, badan saya bertenaga, cergas, luka episiotomi cepat sembuh dan susu mencurah-curah. Untuk anak kedua juga saya mengamalkan set mengandung shaklee dan set berpantang shaklee.Saya sangat berpuas hati dengan keberkesanannya.
Selain itu, saya mengambil set resdung dan set kecantikan shakleeSetelah beberapa bulan konsisten mengamalkan set resdung shaklee, masalah resdung saya sudah dapat dikawal. Saya sekarang jarang selsema dan sekiranya selsema menyerang, cepat sahaja keringnya. Dengan set kecantikan shaklee, kulit muka saya bertambah sihat, parut jerawat semakin pudar dan jarang tumbuh jerawat.
Alhamdullilah, saya sangat berpuas hati dengan shaklee. Dengan pengambilan secara konsisten, hasilnya amat menakjubkan. Saya sangat teruja untuk berkongsi kebaikan dan keberkesanan shaklee dengan anda semua.

Contact Saya Sekarang. Nak Buat Bisnes Pun Saya Sedia Bantu.

Kepada mereka yang berada di kawasan hulu langat, ampang dan bandar mahkota cheras, anda boleh mendapatkan produk shaklee secara mudah, cepat dan terus kepada anda. Saya adalah pengedar sah shaklee di kawasan-kawasan tersebut.

Sekiranya anda memerlukan konsultansi berkenaan produk shaklee yang bersesuaian dengan masalah anda, saya sudi untuk membantu. 

Salam Mesra 🙂

Dr. Shikin Satiman

Contact No : +6012-9402603

Pengedar Shaklee Hulu Langat, Bandar Mahkota Cheras Dan Ampang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge