Pengedar Shaklee Di Putrajaya & Sekitar. Mesra Dan Cepat!

Alhamdulillah!

Shaklee Kini Berada Berhampiran Dengan Anda…!!

Berita baik bagi pengguna vitamin SHAKLEE di sekitar Putrajaya, Bangi,Cyberjaya dan Desa Pinggiran Putra. Kini anda boleh mendapatkan vitamin kesayangan anda tanpa perlu menunggu abang posmen datang ke rumah anda.

Anda hanya perlu menghubungi saya di talian 011-15690082. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran atau Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Putrajaya, Cyberjaya, Bangi Lama, Putra Mahkota, Bandar Baru Bangi,Puchong dan UPM.

Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak. 

DUA Kenapa Anda Perlu Beli Dengan Saya?

 • Saya menjamin penghantaran yang cepat ,harga yang menarik serta konsultasi terbaik kepada pelanggan kami bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.
 • Anda tidak perlu risau kerana kami mempunya READY STOCK. Alhamdulillah, feedback dari pelanggan-pelanggan kami amat positif dan menjadikan kini kami telah meluaskan sayap untuk perkhidmatan COD hampir di Seluruh Malaysia melalui agen-agen kami.

Shaklee Luar Biasa! Kenapa saya katakan Shaklee luar biasa?

Sebenarnya niat saya dalam menjalankan biz Shaklee pada asalnya hanyalah untuk membantu suami,namun kini saya mampu membantu anda bagi mendapatkan produk kesihatan terbaik yang selamat dan semulajadi. Syukur, Syukur Alhamdulillah. Disamping itu, saya dapat membantu rakan-rakan dan suri rumah untuk menjana pendapatan tambahan dengan Shaklee.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee mahupun untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa.

Saya sangat berbesar hati jika dapat membantu anda bagi mengubah tarap kesihatan mahupun taraf ekonomi keluarga melalui biz Shaklee.

Salam Sayang Dari Saya, 

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Klik Untuk WhatsApp :  

+6011-15690082

2 comments for “Pengedar Shaklee Di Putrajaya & Sekitar. Mesra Dan Cepat!

 1. shazwani
  17 March, 2016 at 11:59 am

  hye kak.. saya tinggal di desa pinggiran putra..
  kalau cod shaklee vit c brpe ye harganya?

  saya mmpunyai kulit cpt naik jerawat and tinggalkan parut..
  dlu kulit bersih je.. 🙁

  kulit jugak semakin gelap.. walhal dlunya saya cerah.. cpt beno sunburn skrg ni.. hope vit c shaklee boleh mmbantu.

  • 18 March, 2016 at 12:17 pm

   Boleh. Tiada masalah. PM akak dulu ye.

   011 1569 0082
   Adilah Manaf 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge