Pengedar Shaklee Di Damansara Dan Kawasan Sekitar Dengan Ready Stock

Bagi yang mencari-cari pengedar Shaklee yang berdaftar dengan READY STOCK untuk COD bagi sekitar kawasan  Mutiara Damansara, Kota Damansara, Sungai Penchala, Damansara Utama, Damansara Jaya, Kelana Jaya serta kawasan sewaktu dengannya,tidak terkecuali Taman Tun Dr. Ismail anda kini tidak lagi perlu pening-pening kepala. Anda ada pengedar Shaklee yang tinggal berdekatan dengan anda. Cuma perlu buat hubungi Puan Hasliza Rafee di nombor 012-6624161, nyatakan produk Shaklee yang anda inginkan dan buat appointment untuk COD di mana-mana. Tada! Anda akan terus dapat barang yang anda pesan! Tidak perlu merempuh jam . Jimat masa. Lebih nilai untuk wang anda.

Testimonial Shaklee Oleh Pengedar Shaklee Damansara

Sedikit pengenalan berkenaan Puan Hasliza Rafee ini dan mengapa Shaklee menjadi pilihan utama beliau dan keluarga. Menurut beliau, dia sangat tertarik dengan motto Shaklee yang berlandaskan “Always Green,Always Safe,Always Work”. Menurutnya lagi dia kagum dengan visi dan misi Shaklee yang sanggup melaburkan puluhan juta dollar hanya untuk membuat kajian dan penyelidikan untuk setiap produk yang dikeluarkan. Selaras pula dengan objektif pengerusi Shaklee,  Mr. Roger Bannet, yang sentiasa inginkan persekitaran yang selamat dan sihat untuk anak-anak dan keluarganya 

Demi kesihatan dan gaya hidup yang sihat dan mempercayai “Pencegahan Lebih Baik Daripada Mengubati”, Puan Hasliza Rafee memilih Shaklee sebagai salah satu supplemen yang perlu ada di dalam keluarganya. Bermulanya apabila melahirkan anak keduanya, dia seperti tidak bertenaga. Sebagai seorang isteri dan ibu kepada 3 orang anak (anak pertama kembar) dan juga bekerja menguruskan keluarga adalah satu cabaran. Ibunya selalu berpesan,”kesihatan itu adalah penting untuk seorang wanita,kerana apabila kita jatuh sakit siapalah yang nak menguruskan keluarga”.

Setelah mengamalkan supplemen Shaklee selama sebulan, beliau mulai rasa perbezaannya. Demi kasih sayang dan mementingkan kesihatan keluarga, beliau mula menerapkan pengambilan vitamin kepada anak-anak dan suami tersayang. Alhamdulillah,kesihatan mereka bertambah baik dan sukar untuk jatuh sakit.

Oleh itu, beliau ingin berkongsi kebaikan dan membantu anda untuk menjalani hidup dengan lebih sihat. Shaklee menawarkan pelbagai rangkaian vitamin, produk kesihatan kulit, dan juga barangan kegunaan rumah. Ingin mengetahui lebih lanjut dengan produk Shaklee, beliau sedia membantu anda.

Hubungi Pengedar Shaklee Di Damansara Dan Kawasan Sekitar Sekarang!

Puan Hasliza Rafee, Pengedar Shaklee yang berdaftar,No. Id: 868943, menawarkan perkhidmatan COD untuk anda yang ingin mendapatkan vitamin Shaklee di sekitar kawasan  Mutiara Damansara,Kota Damansara,Sg Penchala,Damansara Utama,Damansara Jaya,Kelana Jaya serta kawasan sewaktu dengannya,tidak terkecuali Taman Tun Dr. Ismail.

Dan untuk anda yang berada di luar kawasan penghantaran, jangan risau anda tetap boleh mendapatkan vitamin anda, hanya hubungi beliau dan segalanya akan diaturkan.

Dengan menawarkan servis yang terbaik dan harga yang terbaik serta konsultansi premium, anda boleh menghubungi beliau melalui:

Puan Hasliza Rafee

☏ 012-6624161

✉ FB: Hasliza Rafee atau Fanpage: Vitamin.Ibu

Blog: www.vitaminibu.blogspot.com

✍ Email  eja_se@yahoo.co.uk

Anda boleh contact Puan Hasliza Rafee untuk mendapatkan produk Shaklee kegemaran anda sekarang!

Anda juga boleh terus membuat pembelian secara ONLINE dengan Celikvitamin dan kami pastikan proses penghantaran dalam masa 3 hari bekerja terus ke muka depan pintu rumah anda! Hanya perlu klik BUTANG di bawah.

Order Sekarang

 Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge