Pengedar Shaklee di Bandar Sri Putra, Bandar Bukit Mahkota Dan Nilai Untuk COD.

Bismillahirrahmanirrahim. Terima kasih kerana anda telah membuat pilihan yang bijak untuk menjalani hidup yang lebih bermakna dengan Shaklee. Saya Harisatun Nida. Pengedar Shaklee berdaftar 987151. Sedia untuk menerima pesanan untuk COD dengan READY STOCK di kawasan sekitar Bandar Sri Putra, Bandar Bukit Mahkota Dan Nilai. Boleh contact/sms/whatsapp di nombor 01123643327.

Shaklee Independant Distributor

MENGAPA ANDA PERLU BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Mengapa anda perlu beli produk Shaklee dengan saya?. Insyalah saya akan berikan yang terbaik untuk anda. Saya menjaminkan penghantaran yang cepat,  harga dan juga konsultasi yang baik untuk memastikan impian anda dapat direalisasikan dengan menggunakan produk-produk kesihatan yang hebat, Shaklee. Rata-rata pengguna Shaklee berpuas hati dengan khidmat yang diberikan dan hampir setiap hari kami menerima feedback-feedback yang positif dari pelanggan berkaitan keberkesanan produk Shaklee. Saya mempunyai READY STOK bagi hampir kesemua vitamin Shaklee. Justeru, para pelanggan tak perlu risau jika mereka kehabisan stok.

Testimoni Produk Shaklee

Produk pertama yang membuatkan saya jatuh cinta adalah SET RESDUNG. Saya mengalami resdung semenjak di tingkatan satu selepas masuk sekolah berasrama. Mungkin disebabkan susah untuk menjaga pemakanan di asrama resdung saya semakin kronik. Puas mak belikan ubat tetapi ia hanya tahan untuk sementara sahaja dan selepas itu resdung akan jadi balik. Saya terpaksa tutup mata apabila seafood lalu di depan mata saya..cuba bayangkan, saya adalah penggemar tegar seafood, tetapi terpakse berpantang dan ketatkan diet saya!…oh derita menjengah sebab saya suka makan. Jika saya tersalah makan ketam contohnya, pasti biji-biji timbul dipermukaan kulit! Gatal dan sakit Allah sahaja yang tahu..

Sehinggalah pada tahun lepas saya terbaca satu testimony Shaklee berkaitan resdung dan Allah bukakan pintu hati saya untuk mencuba set rawatan resdung!..Alhamdulilah…kini saya bebas menikmati seafood dan makanan larangan yang lain. Saya tidak perlu lagi mengamalkan diet ketat semata-mata mengelakkan gejala resdung berlaku.  Hati mana yang tidak gembira setelah berbelas tahun akhirnya saya boleh menjamah makanan kesukaan saya.Terima kasih Ya Allah.

Setelah merasai sendiri keberkesanan set rawatan resdung Shaklee, saya rasa amat rugi jika saya tidak berkongsi kebaikannya dengan anda anda semua. Bagi memastikan anda juga turut merasai keberkesanan Shaklee, saya menyediakan konsultasi secara percuma sepanjang pengambilan produk, waktu makan vitamin yang sesuai mengikut permasalahan anada, serta tip-tips yang berkaitan.

Sekiranya anda berminat untuk membeli produk Shaklee atau ingin menjana pendapatan bersama Shaklee, sila hubungi saya. Saya sangat gembiara sekiranya dapat membantu anda bebas masalah kesihatan dan kewangan yang membelenggu anda selama ini.

Hubungi saya untuk mendapatkan harga mampu milik sekarang: 

Harisatun Nida bt Abd Rashid

Shaklee ID: 987151

Call/whatsap/sms: 01123643327

Emel: aqisteen@gmail.com

2 comments for “Pengedar Shaklee di Bandar Sri Putra, Bandar Bukit Mahkota Dan Nilai Untuk COD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge