Pengedar Shaklee di Kuching, Petra Jaya, Pending, Demak Dan Matang Jaya

Nama saya Azura Zainal. Saya pengedar untuk COD ( Cash On Delivery ) di kawasan Petra Jaya, Pending, Demak, Matang Jaya dan Emart. Boleh hubungi nombor telefon saya iaitu 016-800 4628
 

Emart menjadi pilihan untuk bertemu pelanggan yang berada di sekitar Matang, malah ada juga pelanggan dari Bau yang turun ke Emart setelah bersetuju untuk berjumpa di sana. Sambil-sambil COD, sempat juga membeli barang-barang keperluan kat Emart. Jimat masa 🙂

Azura

Kisah Magis Saya Dengan Shaklee!

Tak lama lagi genap setahun saya menjadi ahli Shaklee. Dalam tempoh masa ni,  bermacam-macam pengalaman yang telah saya kutip dan pelajari. Daripada tak pernah ada pengalaman meniaga, malah tak pernah terlintas di fikiran pun nak berniaga online! Namun, sebagai manusia, kita hanya merancang dan Allah juga mempunyai perancanganNYA. Perancangan ALLAH S.W.T jualah yang terbaik untuk hamba-hambaNYA.
Shaklee. Inilah langkah pertama saya bergelar peniaga online. Apa yang membuatkan saya tertarik dengan Shaklee sudah tentulah bukannya wang semata-mata. Yang berjaya membuatkan saya jatuh hati dengan Shaklee ialah kerana produknya iaitu ESP. Boleh baca testimoni saya kat bawah ni.
Bayangkan, sedari sekolah menengah asyik makan ubat dari klinik apabila diserang gastrik. Pencarian saya mengenai set berpantang menemukan saya dengan Shaklee. Apa yang menarik ialah produk Shaklee ni dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi, bebas daripada bahan kimia menyebabkan saya berminat untuk mencubanya.
Ternyata percubaan saya tak sia-sia kerana dengan izinNYA, 2 tahun kebelakangan ni hasil konsisten mengamalkan ESP saya tidak diserang gastrik sepanjang bulan puasa seperti sebelum ni. Alhamdulillah.. Atas kesedaran itulah maka saya berazam untuk membantu lebih ramai orang kat luar sana yang sedang mencari cara alternatif  (supplemen semulajadi ) sebagai ikhtiar mereka.

Testimonial ESP SHAKLEE Saya

testimonial ESP Shaklee

Bagi anda yang sedang mencari produk Shaklee khas untuk ibu hamil, berpantang atau penyusuan, bolehla menghubungi saya. Selain itu, tidak dilupa juga yang nak jaga kecantikan, kesihatan seisi keluarga, merancang untuk hamil, pengurusan berat badan juga dialu-alukan untuk menghubungi saya untuk sesi konsultasi. Jangan risau, jangan segan InshaAllah saya akan berusaha sehabis baik untuk memberikan servis yang tip-top untuk anda :))
Nak tahu pengalaman saya dengan supplemen Shaklee?
 
 
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau berminat untuk membaca artikel terkini dari saya, jemputlah follow saya di azurazainaleshop.blogspot.com ataupun boleh tegur saya di FB saya. Sehingga bertemu lagi di lain entri. Terima kasih kerana sudi membaca 🙂
Salam Hormat
 

Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥  FB PAGE

♥ Email : juaazura81@gmail.com

Untuk membuktikan komitmen kami, jika anda membeli daripada mana-mana nama pengedar di atas dan tak cukup berpuas hati dengan khidmat yang diberi, sila hubungi kami serta-merta dengan ruangan yang disediakan di bawah. Kualiti perkhidmatan selepas jualan adalah keutamaan kami.

Nama (required)

Alamat emel (required)

Saya beli dari (Nama Pengedar Shaklee)

Aduan/Pujian (required)

Anda juga boleh terus membuat pembelian secara ONLINE dengan Celikvitamin dan kami pastikan proses penghantaran dalam masa 3 hari bekerja terus ke muka depan pintu rumah anda! Hanya perlu klik BUTANG di bawah.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

1 comment for “Pengedar Shaklee di Kuching, Petra Jaya, Pending, Demak Dan Matang Jaya

  1. 11 December, 2015 at 8:17 pm

    InshaAllah saya cuba sedaya mungkin memberikan servis terbaik untuk semua pelanggan saya..Jangan malu-malu contact kamek k… 🙂
    Azura Zainal recently posted…Pengalaman Saya Dengan ShakleeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge