Pengedar Shaklee COD Di Kota Bharu, Rantau Panjang Dan Sekitarnya.

Anda ingin membeli produk Shaklee tetapi tidak mahu menanggung kos pengeposan??? Sekarang saya boleh membantu anda COD produk Shaklee yang anda inginkan.

Saya Puan Idayu Irdina akan membantu mereka yang berada sekitar kawasan:

Rantau Panjang, Lubok Jong, Lati, Pasir Mas, Salor, Pendek, Kota, Pintu Geng, kawasan Pantai Cahaya Bulan dan sekitar Kota Bharu serta Pengkalan Chepa.

ayu irdina

Anda boleh hubungi saya di talian 013- 918 9500 menggunakan whatsapp. Ataupun dengan cara like fanpage saya Baby Irdina’s Closet. Juga boleh tinggalkan pesanan di facebook saya iaitu Idayu Irdina.

Saya tinggal di Rantau Panjang, namun setiap minggu saya akan ke Kota Bharu untuk ke rumah mertua saya yang berada di Tanjung Chat. Sekiranya anda tinggal berhampiran kawasan yang dilalui oleh saya sepanjang laluan ke Tanjung Chat, saya akan COD produk Shaklee yang dipesan ke rumah anda.

Jikalau anda inginkan produk yang dipesan sampai ke rumah anda dihantar oleh abang posmen pun boleh. Hubungi saya untuk khidmat nasihat percuma tentang produk Shaklee. Khidmat nasihat yang berterusan akan diberi kepada pelanggan saya sahaja.

Pengedar Shaklee Kuching

Sesungguhnya produk Shaklee telah banyak membantu saya dan keluarga menjaga kesihatan kami. Sejak daripada bangku sekolah lagi saya telah mengambil supplement Shaklee seperti vitamin c dan b complex. Sebagai remaja aktif, saya perlukan supplement untuk kekal cantik, aktif, terhindar daripada penyakit dan tidak stress. Semasa hamil, saya mengambil set kehamilan Shaklee. Alhamdulillah, saya diberikan tenaga yang kuat untuk melakukan aktiviti seharian dan dapat menjaga bayi saya ketika dalam pantang tanpa terlalu bergantung kepada pertolongan orang lain.

Insya Allah, dengan adanya produk Shaklee, kita dapat menjaga kesihatan dan kecantikan kita dan keluarga dengan secara semula jadi. Ini kerana produk Shaklee bebas daripada bahan-bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan.

Hubungi saya untuk konsultasi dan sebarang pertanyaan:

Noor Idayu Mad Rosip

Shaklee Id: 1133646

Facebook: Idayu Irdina

Contact: 013- 918 9500

Anda juga boleh terus membuat pembelian secara ONLINE dengan Celikvitamin dan kami pastikan proses penghantaran dalam masa 3 hari bekerja terus ke muka depan pintu rumah anda! Hanya perlu klik BUTANG di bawah.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge