Pengedar Shaklee Aktif COD Di Miri Dan Brunei

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua!

Buat peminat-peminat vitamin Shaklee di sekitar Bandar Miri, Limbang dan Brunei, anda kini boleh mendapatkan stok Shaklee kegemaran anda dengan saya.

Saya ada ready stock dan sedia untuk urusan Cash-On-Delivery (COD) di kawasan yang sebutkan tadi.

Boleh hubungi:

Everina Nuri 

Pengedar Shaklee Miri Dan Brunei

Call/Whatsapp:

014-883 8596

 

Rahsia Bagaimana Menjana Income Secara Online Dengan Fleksibel 

Kisah Set Resdung Shaklee Best

Banyak kita ada resdung yang teruk. Setiap kali makan seafood atau sesetengah makanan seperti ikan masin, badan akan mula naik merah-merah dan gatal-gatal. Bila dah mula naik merah merah di badan, rasa gatal memang tak dapat ditahan-tahan untuk digaru. Seksa betul masa tu. Ubat gatal wajib ada. 

Sampai bila nak bergantung harap dengan ubat sahaja. Cuba kita google maklumat tentang ubat tesdung. Maka terjumpalah Puan Adilah Manaf. Beliaulah yang mengesyorkan agar mencuba Set Kulit Cantik dan Set  Resdung Shaklee.

Mula-mula makan, muka naik jerawat. Ia adalah sebahagian daripada healing crisis. Selepas dua minggu konsisten dan ikut 100 peratus panduan dan jadual makan lengkap vitamin Shaklee yang diberikan oleh Puan Adilah, kesannya mula jelas. Jerawat mula hilang dan kulit pun semakin gebu-gebas. Suami pun asyik puji lebih-lebih lagi tang bibir yang kemerah-merahan.

Alhamdulillah! Paling BEST sekali ialah masalah resdung yang menghantui sejak sekian lama telah hilang begitu saja. Oleh sebab ini, say tanpa ragu-ragu dan dengan penuh keterujaan ingin berkongsi kebaikan produk shaklee dengan kawan kawan di luar sana.

Benda baik kenalah kongsi sama-sama! Yang penting HALAL, Selamat, Semulajadi Dan Berkesan!

Hubungi saya segera untuk sebarang konsultasi bertaraf premium. Percuma je pun 🙂

Everina Nuri 

Pengedar Shaklee Miri Dan Brunei

Call/Whatsapp: 

014-883 8596

3 comments for “Pengedar Shaklee Aktif COD Di Miri Dan Brunei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge