Legenda Pecut Watson Nyambek Syor Suplemen Shaklee Untuk Ahli Sukan

Saya pernah berkongsi tentang suplemen Shaklee untuk ahli sukan. Baru-baru ini, ketika saya mencari maklumat di Google, saya terbaca legenda pecut Malaysia suatu masa dulu, Watson Nyambek juga pilih suplemen Shaklee dan mengesyorkan untuk ahli sukan sebagai makanan tambahan. Buat yang tak tahu, Watson Nyambek adalah pemegang rekod 100 meter Malaysia sehingga sekarang dengan catatan 10.3 saat yang dicatatkan pada 13 July 1998 semasa Sukan Komanwel tahun 1998.

watson nyambek

watson nyambek

Watson Nyambek Syor Suplemen Shaklee Untuk Ahli Sukan

Watson Nyambek memberikan pendapatnya atas kapasitinya sebagai seorang yang berpengalaman berpuluh tahun dalam bidang sukan khususnya olahraga. Sebagai ahli sukan yang telah berdekad menceburi bidang sukan ini, sudah tentu ‘recommendation’ dari raja pecut ini adalah suatu yang berasas dan perlu diambilkira oleh ahli sukan muda mahu pun bagi mereka yang aktif bersukan yang mencari makanan tambahan yang sesuai. Menurut Watson Nyambek lagi, semasa zaman kegemilangannya beliau memegang rekod Malaysia dalam sukan olahraga iaitu dengan mencatat 10.3 saat sehingga ke hari ini masih belum dipecahkan. Beliau melontarkan persoalan kepada ahli sukan di luar sana,

Tanpa saya mengambil apa apa suppplement adakah saya akan berjaya?

Kepada atlit yang hendak mencapai kejayaan dalam sukan. Jika kita berlatih saja memang tak cukup membantu. Kita hendaklah menggunakan supplement yang betul untuk membantu.

WATSON NYAMBEK

WATSON NYAMBEK

Pada zaman kegemilangan saya dulu inilah product yang saya gunakan. SHAKLEE memang power jika anda aktif dalam sukan.

WATSON NYAMBEK

WATSON NYAMBEK
Semua foto di atas adalah kepunyaan Facebook Tuan Watson Nyambek

Suplemen Shaklee Yang Disyorkan Untuk Ahli Sukan

Bagi ahli sukan yang aktif, anda disyorkan untuk mengambil Performance Drink Shaklee untuk membantu anda mengekalkan prestasi pada tahap optimum. Lazimnya, bagi seseorang ahlli sukan, mereka akan mengalami penyahhidratan (dehydration) sehingga menyebabkan kelesuan pada tubuh. Impak yang nyata dari kelesuan tubuh ini akan menjadi faktor kepada penurunan prestasi bagi para ahli sukan. Jadi anda memerlukan makanan tambahan untuk membantu mengekalkan kecergasan tubuh supaya kekal unggul.

Minuman tenaga Performance Drink Shaklee ini telah dibuktikan secara klinikal untuk membantu meningkatkan paras hidrasi dalam tubuh seseorang jika dibandingkan dengan air. Lebih-lebih lagi ianya mengandungi lebih elektrolit untuk menyalurkan tenaga pada tahap maksimum kepada tubuh. Kehadiran elektrolit yang mencukupi ini akan membantu mengekalkan kecergasan dan mengelakkan kelesuan tubuh. Ianya tidak hanya sesuai untuk ahli sukan sahaja bahkan sesuai untuk mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif.

Nutrisi untuk para atlet sukan, suplemen tambahan Shaklee ini, memberikan apa yang tubuh anda perlukan iaitu sebelum, semasa dan selepas latihan sukan. Formula yang terbukti secara klinikal  dapat membantu anda bertahan lebih baik, berlatih lebih lama dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.

Mengapa Performance Drink Shaklee? Mengapa tidak!

    • Bebas gas atau tidak berkarbonat.
    • Kurang  kandungan gula (less sugar).
    • Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS!
    • Bersifat isotonik iaitu minumam ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT!

PERFORMANCE DRINK SHAKLEE

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

Order Sekarang Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

 Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

penjimatan shaklee Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

images 1 Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Sila hubungi saya untuk konsultasi premium: 

signature Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011-1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Emel : adilahmanaf@celikvitamin.com

Facebook: Adilah Manaf

3 comments for “Legenda Pecut Watson Nyambek Syor Suplemen Shaklee Untuk Ahli Sukan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge