Kelebihan Shaklee Buat Ramai Orang Daftar Ahli

Ramai orang di luar sana mungkin tertanya-tanya, “Apa yang bagusnya Shaklee ni?” Atau “Apa Kehebatan Shaklee Yang takde pada syarikat lain?”.

Manakan tidak. Sejak dari tahun 2011 (mungkin lebih awal dari itu), sejak letusan produk Shaklee melalui famili perniagaan ‘online’ ini. Sehingga sekarang, jenama Shaklee terus mekar menjadi sebutan di Facebook, Twitter, Instagram. Paling ketara, bila kita google sebarang info kesihatan, produk Shaklee pasti akan muncul dan ‘highly recommended’ dalam pelbagai blog.

Nah! Jom ikuti kisah Kenapa Orang Suka Sangat Shaklee A.K.A Glamourous Gittew dalam entri kali ini. Sebenarnya, produk Shaklee ini memang betul-betul hebat dan rugi kalau anda tak sedar atau tak tahu akan keunggulannya.

Ditunjangi Oleh Para Saintis Terunggul Dalam Bidangnya 

Setiap kali produk baru Shaklee ingin dipasarkan, ianya akan diujikaji beribu-ribu kali untuk memastikan keberkesanannya. Sesuailah dengan motto Sentiasa Selamat, Semulajadi Dan Berkesan!

Namun, siapa manusia di belakang tabir yang memantau dan memastikan produk ini selamat, semulajadi dan berkesan? Sudah tentulah bukannya tukang sapu, tukang pam minyak atau bukan peniaga tamak yang sanggup menipu yang membangunkan produk-produk Shaklee ni. Tapi, semuanya dibina oleh pakar-pakar yang bekerja siang malam untuk uji pelbagai aspek di makmal Shaklee US.

Saintis-saintis ini pulak, bukan calang-calang. Bukannya ‘fresh graduate‘ dari mana-mana universiti yang terus keluar produk. Tidak sama sekali. Tapi Saintis yang telah berpuluh-puluh tahun punya pengalaman dalam industri pemakanan dan kesihatan.

Bukan setakat itu saja. Saintis-saintis ini sangat genius sehingga dapat pelbagai anugerah. Siap ada yang pernah dianugerahkan pemenang Nobel Prize lagi. Minimum kriteria pun adalah pemegang pemegang ijazah doktor falsah PHD. Itu minumum kriteria ye. Kena faham itu. 

Sumberhttp://bit.ly/1TnGWYl

Hasil Kajian Produk Shaklee Banyak Diterbitkan Dalam Pelbagai Jurnal Antarabangsa

Oleh sebab tunjang belakang Shaklee ini terdiri daripada barisan saintis yang bijak dan genius, maka banyak hasil kajian mereka ke atas produk Shaklee telah didokumenkan dan diterbitkan kembali dalam pelbagai jurnal antarabangsa. Inilah bukti produk Shaklee ini bukan sekadar ‘cap ayam’. Tak sama seperti produk kicap dan sos yang mudah untuk dipasarkan tanpa keluar dalam jurnal pun.

Jurnal-jurnal yang menerbitkan hasil kajian Shaklee ini pula, bukanlah saintis Shaklee ini yang seronok-seronok atau syok sendiri terbitkan tetapi telah melalui proses pengiktirafan oleh para saintis ulung lain yang tak bekerja dan tiada kaitan langsung dengan syarikat Shaklee.

Sudah tentulah sangat jauh berbeza dengan kebanyakan lambakan produk-produk nutrisi lain di pasaran sekarang ini. Kebanyakannya tidaklah diiktiraf oleh para saintis di luar syarikat terbabit.

Senarai Jurnal Produk Shakleehttp://healthresource.shaklee.com/

Pilihan Utama Pelbagai Golongan Dari Angkasawan Sehinggalah Atlet Bertaraf Olimpik

Betul. Pelbagai golongan telah memilih Shaklee sebagai pilihan utama. Antaranya angkasawan ke bulan, pendaki pertama Everest, atlet-atlet olimpik, selebriti popular dan sebagainya.

Inilah adalah bukti dan ‘endorsement’ yang jelas menunjukkan bahawa produk-produk Shaklee ini memang berkualiti tinggi dan digunakan secara meluas dalam pelbagai kerjaya, aktiviti dan sukan paling ekstrim pun. 

Legenda angkasawan, kapten Mark Kelly membawa Performance Drinks Shaklee ke angkasa. Begitu juga Sir Edmund Hillary, individu pertama yang mendaki Everest turut mengambil supplemen Shaklee dalam ekspedisi tersebut. Sehingga ke hari ini pun, tiada atlet-atlet olimpik yang mengambil Shaklee gagal dalam ujian ‘doping‘ dalam sukan olimpik. Sama seperti kes Lee Chong Wei. 

Anda boleh buat perbandingan sendiri dengan produk lain. Tiada yang mempunyai rekod cemerlang seperti ini selama lebih 50 tahun. 

Jika supplemen Shaklee ini telah teruji berkesan untuk aktiviti yang paling ekstrim, sudah pastilah terlebih-lebih berkesan untuk kita rakyat marhaen ini. Betul tak?

Dulu Benci Shaklee Sekarang Sayang….

Sebenarnya, sebelum produk Shaklee ini mendapat tempat di hati majoriti rakyat Malaysia, ianya telah lebih 50 tahun menjadi pilihan ramai orang di luar negara.

Biasalah, bila produk kita ini bagus dan dalam kelasnya yang tersendiri maka ramailah yang cuba mencari kelemahan dan cubaan sabotaj. Sebelum rakyat Malaysia ini pun, rakyat di luar negara sana pun sudah berkali-kali cuba memburukkan Shaklee dengan pelbagai tohmahan dan tuduhan yang tidak berasas.

Kenapa tidak berasas? Sehingga sekarang produk Shaklee ini tetap kukuh dalam pasaran dan tiada sebarang bukti yang dikemukakan pun setiap kali pihak pengurusan Shaklee bertindakbalas.

Biasanya, pihak yang tak suka pada Shaklee ini akhirnya akan kekeringan idea sehinggakan terpaksa setuju yang Shaklee ini memang berkesan dan terus jatuh cinta dengan produk Shaklee sehingga setiap hari pun guna.

Anda tanya sendirilah pemilik produk-produk lain di pasaran. Adakah mereka gunakan produk-produk yang dijual itu?

Percayalah! Kebanyakannya tak guna pun sebab sendiri pun tahu produk-produk itu ada risiko kandungan paraben, merkuri dan sebagainya.

Rahsia Bagaimana Menjana Income Secara Online Dengan Fleksibel 

Jangan ragu-ragu lagi. Jom daftar ahli Shaklee sekarang!
Hanya 1 klik sahaja lagi:

Daftar Ahli Shaklee

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Sila Hubungi Saya. 

signature Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011-1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Facebook: Adilah Manaf

1 comment for “Kelebihan Shaklee Buat Ramai Orang Daftar Ahli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge