Sebelum Buat Keputusan Daftar Ahli Shaklee, Baca 4 Perkara Ini Dahulu

Adakah kami menyesal mendaftar sebagai ahli Shaklee? Sebelum anda buat keputusan keahlian Shaklee, sila baca 4 perkara ini terlebih dahulu.

Dulu, kami pun nak daftar ahli Shaklee sama macam anda juga, Jadi, kami tak mahu anda tersilap buat keputusan. Kami tak mahu buang masa berharga anda. 4 perkara berikut boleh membantu.

nc2015

Kami tak janji bulan dan bintang. Tapi 4 perkara berikut kami sediakan untuk anda yang masih lagi samar-samar untuk mendaftar ahli Shaklee.

1. Kami group yang paling happening di Malaysia!

Benar! Biarlah kami berterus-terang sahaja!

Kamilah group Shaklee yang paling happening di Malaysia!

Energetik, ceria, mesra dan inovatif.

Sentiasa mempunyai inisiatif dengan idea-idea segar dan bernas untuk memajukan perniagaan Shaklee.

Ada banyak video tentang aktiviti-aktiviti yang kami jalankan. Oleh sebab terlalu banyak.

Jadi, kami pilih 2 video untuk tatapan anda semua!

  • 1.0 Video terkini. Panas dari ketuhar. National Conference 2015. Saya suka! Saya suka!  

  • 2.0 Kadang-kadang kami suka buat macam ini sebab dah macam adik-beradik khenn 🙂

2. Pengasas Kepada Blog Tips Sihat Ceria Celikvitamin.com

  • Salah satu resipi kejayaan kami adalah menggunakan blog marketing untuk memasarkan produk Shaklee dan terus ‘sustain’ dalam perniagaan Shaklee dari dulu, sekarang sampai bila-bila.
  • Kelebihan group kami ialah kami antara specialist dalam blog marketing untuk bisnes Shaklee.
  • Alhamdulillah. Sejak dilancarkan pada tahun 2011. Blog celikvitamin telah menjadi rujukan dan panduan buat jutaan pelawat. 
  • Jualan kami sekarang sentiasa datang menderu-deru secara ‘automate’ dari blog setiap hari. Siap berkongsi pula hasil jualan dengan anak/cucu/cicit Shaklee kami yang lain.

Apa? Tak tahu nak macamana nak buat blog?

Takpe. Kami faham. Sebab tu la kami buat kelas blog untuk ‘group’ kami.

Syaratnya daftarlah dengan kami 🙂

Tak percaya? Lihat ini.

3. Kami Bukan Sekadar Menjual….

Percayalah! Kami bukan sekadar menjual.

Kami hanya pengguna produk Shaklee pada mulanya. Alhamdulillah! kehidupan kami lebih sihat selepas menggunakan produk Shaklee.

Oleh sebab itu, kami yakin untuk berkongsi kebaikan dengan ramai lagi masyarakat di luar sana supaya lebih ramai orang yang hidup lebih sihat dan kewangan lebih baik.

Tak percaya?

Anda boleh lihat video di bawah sehingga habis tentang suami saya yang mempunyai darah tinggi, kolestrol mencanak-canak dan masalah obesiti.

EKSKLUSIF: Apa yang berlaku setelah beliau ‘consume’ Shaklee?

Bukan setakat itu sahaja. Kami sekeluarga telah merasa manfaatnya.

  • Ini testimonial ibu mertua saya yang telah mengidap diabetes selama 20 tahun.
    Boleh baca kisahnya di sini

  • Ini pula kisah kakak kami sendiri. Beliau menunggu selama 6 tahun untuk mengandung dengan set kesuburan Shaklee. Anda boleh baca kisah menakjubnya di sini

Kesimpulannya, kami bukan sekadar menjual. Kami memang pengguna 100 peratus produk Shaklee dari tahun 2011 sehingga kini dan inshaAllah sampai bila-bila.

Kami memang pakar dan yakin dengan manfaat produk Shaklee. Kami tidak perlu ‘head-hunting’ sebab produk Shaklee memang ‘superb’.

90 peratus ahli Shaklee kami adalah pengguna produk Shaklee pada mulanya.

4. Kami Dari Keturunan Shaklee Yang Baik-Baik 🙂

Kata orang, kalau nak memilih jodoh, salah satu kriteria yang perlu diambil kira adalah jurai keturunannya. Begitu juga jika anda ingin menceburkan diri dalam bisnes Shaklee. Pilihlah betul-betul sebelum membuat keputusan. 

Alhamdulillah! Kami ini berasal dari keturunan Master (peringkat tertinggi dalam Shaklee) sehingga daripada Master Naquib dan Master Norita hinggalah sampai ke Mak/Pak Shaklee kami sendiri iaitu Master Azmie Kassim dan Master Noorazrin Mohd. 

Semua ilmu yang kami belajar memang ‘fresh’ dari oven master-master ini. Diorang ini sangat ‘humble’ dan tak lokek ilmu walaupun semua dah mencapai tahap jutawan dalam Shaklee. 

Kami pun akan menyusul tidak lama lagi. Sikit aje lagi.

Boleh rujuk foto di bawah untuk tahu keturunan Shaklee kami. 

Kami belajar dari yang pakar. Kami bersedia untuk menjadi mentor perniagaan Shaklee kepada anda.

Itu pun kalau anda sudi untuk merasa potensi pendapatan sehingga 6 angka sebulan. Percutian percuma 5 bintang sekali setahun ke negara-negara Eropah. 2 tahun sekali ke Amerika Syarikat atau pun mendapat bonus kereta idaman daripada Shaklee?

Kami suka dengan petikan kata-kata daripada Charlie Tremendous Jones berikut:

“You will be the same person in five years as you are today except for the people you meet and the books you read.”

Kami tinggalkan semua pembaca dengan bait-bait kata di atas.

Ianya terlalu mudah untuk difahami bukan? Jom. Bagi kami pimpin tangan anda sekarang 🙂

Daftar Ahli Shaklee

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Sila hubungi saya untuk konsultasi premium: 

signature Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011-1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Facebook: Adilah Manaf

4 comments for “Sebelum Buat Keputusan Daftar Ahli Shaklee, Baca 4 Perkara Ini Dahulu

  1. 14 June, 2015 at 6:45 am

    Alhamdulillah kerana dipertemukan dengan guru-guru yang awesome 🙂
    Azura Zainal recently posted…7 Tanda Ibu Hamil Terpaksa Berbuka Puasa Demi Keselamatan Diri Dan BayiMy Profile

  2. 15 June, 2015 at 1:19 pm

    best2 🙂
    nurul aziyana recently posted…Teknik Pernafasan Semasa Bersalin Untuk Kurangkan KoyakanMy Profile

  3. 2 July, 2015 at 8:08 am

    Bestnya dapat pergi nc..
    Ziela Razali recently posted…16 Tips TurunkanParas Kolestrol Secara SemulajadiMy Profile

  4. Ayu
    8 March, 2017 at 4:31 pm

    Alhamdulillah… dpt berkumpul dalam group yg hebat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge