Vitamin Semulajadi Untuk Ubati Penyakit Gout

Penyakit Gout memang azab setiap kali menyerang. Biasanya beberapa jenis ubat akan diberikan oleh doktor dan ada yang memerlukan suntikan untuk melegakan kesakitan.

Namun begitu, jangan tak tahu. Selain daripada ubat-ubatan, anda boleh mencuba perubatan alternatif bagi mencegah penyakit gout ini daripada berulang.

Perasan tak? Saya gunakan perkataan mencegah dan bukan mengubati kerana ramai yang selalu menganggap supplemen atau vitamin ini adalah ubat. Bukan begitu.

Supplemen ini lebih kepada pencegahan sebelum anda diserang gout atau jika anda pernah kena gout, amalan pengambilan supplemen secara konsisten akan membantu menghalang gout dari kembali menyerang.

gout

Vitamin Semulajadi Yang Selamat Dan Berkesan!

Ada beberapa jenis supplemen atau vitamin yang anda boleh amalkan.

Sebelum itu, tak perlu bimbang kerana vitamin Shaklee ini adalah berasaskan sumber semulajadi dan ini disokong oleh jurnal antarabangsa dan barisan saintis Shaklee yang menguji beribu-ribu kali produk sebelum dipasarkan.

Justeru, jangan bimbang kerana ianya sentiasa selamat dan berkesan.

Paling penting, ianya mempunyai perakuan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan sijil HALAL dari badan yang diiktiraf oleh pihak JAKIM.

Jawapan Terbaik Untuk Penyakit Gout Anda Ialah Vivix Shaklee

Jika anda tanya pada saya. Produk manakah yang paling unggul dalam Shaklee. Jawapannya ialah Vivix Shaklee. Ini juga adalah jawapan tepat kepada penyakit Gout yang anda deritai selama ini.

Vivix Shaklee adalah tonik yang dirumuskan secara teliti dan telah pun banyak disiarkan di media massa ini membantu memulihkan kesihatan tubuh hingga ke peringkat sel. Kajian makmal telah menunjukkan ramuan utama dalam Vivix melindungi dan membaikpulih sel-sel DNA.

Dalam satu ujian klinikal yang dijalankan oleh saintis Shaklee, ramuan utama dalam Vivix juga telah melindungi tubuh dari tindakbalas keradangan yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat yang menyebabkan tubuh menjadi semakin tua dari usia sebenar. Di samping itu, melalui ujian klinikal juga telah menunjukkan tindakbalas Vivix yang melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel-sel badan.

Pendek kata, vivix bukan sahaja membantu mengatasi masalah gout tetapi berfungsi sebagai tonik anti-penuaan meremajakan kembali sel-sel tubuh.

Pengambilan Vivix Shaklee yang berterusan membantu untuk mencegah buah pinggang dan hati daripada rosak sekaligus mencegah serangan gout dari berulang.

Perkara yang paling utama untuk pencegahan adalah mengubah gayahidup kepada lebih sihat dan amalan diet yang disyorkan untuk gout dan apa makanan yang perlu dielakkan. 

Penghasilan asid urik yang tinggi adalah risiko utama serangan gout tetapi dengan mengambil Vivix Shaklee, kita akan menyingkirkan faktor yang menyebabkan terhasilnya asid urik yang tinggi dalam tubuh iaitu masalah obesiti dan tekanan darah tinggi.

Di samping itu juga, Vivix Shaklee berpotensi memulihkankan kembali fungsi hati dan buah pinggang supaya kembali normal. Ini akan membenarkan organ-organ ini menyingkirkan asid urik yang berlebihan dari tubuh. Dengan itu, serangan gout akan dapat diatasi.

 

SumberShaklee International

Supplemen Berikut Turut Membantu Mencegah Serangan Gout

Perfomance Drinks Shaklee

performance drink shaklee celikvitamin

  • Minuman yang bebas karbonat dan gula ini bagi memastikan tubuh kita tidak mengalami penyahidratan atau kurang air dalam badan.
  • Selain dari air masak sejumlah 8 gelas sehari, minuman elektrolit ini mampu membantu mengangkut keluar bahan buangan yang tidak diperlukan daripada terkumpul dalam tubuh.
  • Juga sesuai diamalkan untuk seisi keluarga kerana ianya bebas gula dan tidak berkarbonat.

Menarik : Cadangan Menu Sihat Untuk Penderita Gout

Penyakit gout ini memerlukan disiplin yang tinggi untuk mencegahnya. Ia banyak berpunca daripada pola pemakanan kita seharian. Pengambilan supplemen secara konsisten akan membantu kita untuk mengawal penyakit ini dan sekaligus mencegahnya daripada menyerang lagi.

Jangan ambil masa yang lama untuk membuat keputusan yang tepat. Dapatkannya sekarang atau bersedialah menghadapi risiko dan menahan kesakitan yang disebabkan oleh penyakit gout ini.
Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

Order Sekarang

Panduan MUDAH Untuk Pelanggan Membuat Pembelian Produk Shaklee Secara Online

penjimatan shaklee

Daftar Ahli Shaklee

Jangan ragu-ragu untuk bertanya.

Saya memang sangat-sangat ingin membantu anda:

signature Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Kawasan COD: Bangi – Kajang – Serdang – Putrajaya

Call/Whatsapp/Sms : +6011-1569 0082

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

Facebook: Adilah Manaf

 

3 comments for “Vitamin Semulajadi Untuk Ubati Penyakit Gout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge