Quotes

Hai semua. Saya Master Adilah Manaf merupakan Pengedar, Stokis & Agen Vivix Shaklee untuk seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan Brunei. Jaringan agen, stokis dan pengedar Vivix Shaklee kami bersedia untuk penghantaran Cash On Delivery COD kepada anda.

Jangan bimbang kerana semua stok kami dijamin stok baru dan juga fresh. Kami juga adalah Pengedar Shaklee berdaftar dan mempunyai Sijil Pengiktirafan dari Shaklee Malaysia.

Setiap botol Vivix yang anda beli, anda akan mendapat konsultasi tentang Cara Makan Vivix Shaklee yang betul dan selamat.

 Jika anda perlukan Stok Vivix Shaklee segera hubungi terus saya Pengedar & Stokis Vivix Shaklee:

Master Adilah Manaf 

Call : 011-1569 0082

Klik untuk Whatsapp sekarang

Lihat Senarai Pengedar Vivix Kami Seluruh Malaysia

Order Vivix Sekarang?

Order Sekarang Testimonial Set Eczema Shaklee Untuk Bayi Dan Orang Dewasa

Testimonial Vivix Shaklee Dalam Media Massa

Bagi mereka yang mencari-cari testimonial Vivix Shaklee sebenarnya Vivix Shaklee ini seringkali keluar dalam media massa seperti akhbar dan majalah. Testimonial seperti ini sebenarnya menambahkan lagi keyakinan kepada para pelanggan di luar sana tentang keberkesanan produk Vivix Shaklee ini.

Antara majalah dan akhbar yang membuat liputan tentang produk Vivix Shaklee ini termasuklah:

HARIAN METRO 

TESTIMONIAL VIVIX

1. Bagaimana saya jatuh hati dengan Shaklee?

Saya bermula dengan KOMBINASI SUPPLEMENT for Breastfeeding mom pada bulan Jun 2011 setelah diperkenalkan kepada produk Shaklee oleh Mazni Wahid, schoolmate saya.

Testimoni terawal saya sebelum saya menjadi pengedar Shaklee: