Pengedar Shaklee Untuk COD Di Pendang Kedah

Hi semua! Saya Nor Asyikin Bte Mohd Fuad, lebih mesra dengan panggilan Ikin merupakan pengedar Shaklee di seluruh Pendang terutamanya di Tanah Merah, Tokai, Kubur Panjang, Bukit Jenun, Kilang Kechik, Kokbah dan Kampung Baru.

Sekiranya anda memerlukan vitamin Shaklee untuk Cash-On-Delivery (COD) boleh hubungi saya pada bila-bila masa melalui talian 016-7257987

Siapakah Pengedar Shaklee Terlaris Di Pendang Ini Sebenarnya?

Saya berusia 29 tahun, isteri kepada Mohd Azlan dan ibu kepada anak lelaki yang berusia satu tahun enam bulan. Saya Berasal dari Muar Johor dan kini menetap di Pendang kerana mengikuti suami berkerja.

Walaupun saya ini ada ijazah dalam bidang Kejuteraan dari UTHM tetapi saya memilih untuk menjadi Work-At-Home-Mom. Jangan tak tau WAHM ini merupakan kerjaya alaf baru. Sambil-sambil menguruskan rumahtangga, membesarkan anak depan mata tapi tetap ada income juga! Bestkan 🙂 

Kita semua pasti dah tahu, dalam kehidupan moden ini, perkara yang paling penting adalah kesihatan. Sebanyak mana gaji yang kita dapat sebulan takkan dapat membeli sebuah kesihatan.  Justeru, saya mahu diri saya dan famili meraikan kehidupan kami dengan gaya hidup yang sihat dan ceria!

Demi memastikan saya dan keluarga sentiasa dalam kesihatan yang optimum, kami sekeluarga mengamalkan pengambilan vitamin semulajadi Shaklee yang selamat, semulajadi dan berkesan!

Ternyata ianya sangat membantu melindungi keluarga saya demi kesihatan yang lebih baik.

Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Mula-mula diperkenalkan oleh Puan Fuziah Binti Idris pada bulan Mei 2015. Merupakan kawan semasa menuntut di UTHM. Saya mengadu padannya yang  Suami menghidap penyakit gastrik yang kronik.

Dia sarankan saya untuk memcuba ESP, B Complex, Peppermint-Ginger Plus dan Ostematrix.  Setelah mencubanya, terbukti berkesan. Dulu suami mengadu sakit perut seolah perut penuh akibat makan banyak tetapi hakikatnya hanya sedikit sahaja.

Kini suami boleh makan dengan sempurna dan berkualiti. Suami juga tidak mengalami sebu di perut akibat angin yang terkumpul. Dulu suami selalu berulang ke hospital untuk mengambil ubat gastrik sekarang tidak pernah lagi ke hospital untuk mengambil ubat.

Saya bersyukur diperkenalkan Shaklee. Ini la dia Shaklee Effect saya dan keluarga!

Mula Rasa Nak Bergerak Aktif Berniaga Shaklee

Setelah terbukti keberkesanan produk shaklee kepada suami, saya rasa sangat rugi kalau kebaikan produk Shaklee ini tak dicerita kepada orang lain. Ramai lagi orang yang tak tau dan ada masalah kesihatan. Sebenarnya, supplemen ini bukan untuk kita sakit. Patut ambil untuk kekalkan kesihatan dan mencegah kita dari diserang pelbagai penyakit.

Justeru, saya ingin berkongsi kebaikan dengan saudara mara serta kawan-kawan. Seronok mengamalkan Shaklee, kesihatan lebih baik dan sihat selain itu dapat menjana pendapatan yang halal hanya dari rumah sambil-sambil menguruskan rumahtangga.

Bagi yang berminat untuk mempertingkat kesihatan diri dan keluarga anda boleh mendapatkan konsultasi tentang vitamin Shaklee daripada saya.

Jika berminat, saya sedia menghantar ke serata Malaysia melalui Pos Laju, Gdex atau Citylink dalam masa 1-2 hari bekerja.

Untuk Sebarang Kemusykilan Dan Konsultasi, Sila Hubungi:

     Contact no: hp 016-7257987

      Blog: http://mummyakil.blogspot.my/

      Instagram: Shaklee_by_syikin

      Fan Page FB: Mama Cantik Papa Ohsem

      Email: mummyakil@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge