Baca 3 Benda Tentang Daftar Ahli Shaklee Jika Anda Cari Side Income

Jika anda fresh graduate yang mencari peluang bisnes atau student yang ingin buat bisnes secara part-time, eloklah laburkan masa untuk baca 3 Benda Penting sebelum buat keputusan untuk terjun ke bidang ini. 

Cik Genius sendiri sudah hampir genap 1 tahun dan 3 bulan berkecimpung dalam dunia Shaklee. Adakah cik genius menyesal ? Adakah cik genius terasa nak putar semula jam supaya mampu buat keputusan lebih bijak?

Sebelum anda membuat keputusan untuk menyertai dan berdaftar sebagai ahli Shaklee , pastikan anda membaca 3 perkara ini terlebih dahulu. Itu belum lagi aras ketakutan level ke 8 bila anda baca tentang Kenapa Generasi Muda Perlu Berniaga Dari Sekarang.

Takut woo!

Bukanlah intan dan permata yang cik genius janjikan tapi sekiranya masih wujud ragu dalam diri anda, boleh ambil panduan agar tidak tersilap langkah dan membazir masa.

1. Kami Family Paling Meriah Dan Hebat di Malaysia

Celik genius sentiasa hadir dan bangkit setiap hari dengan buah fikiran dan idea yang terbaru dan paling bernas sekali dalam memajukan perniagaan Shaklee kami.

Kalau nak dibuktikan kepada anda , sudah tentu tidak cukup untuk kami tepekkan video video kami dalam berbisnes Shaklee , namun ada 2 video latest yang pasti boleh menarik perhatian anda !

Kata mereka, kamilah antara keluarga Shaklee yang paling meriah sekali ! Itulah kebenarannya ! Pada cik genius sendiri, bekerja tanpa minat ini ibarat jasad tanpa nyawa. Tak ada feel bro! Tak terasa semangatnya ! Serius itu perlu tapi dalam gaya yang santai agar minda kita sentiasa tenang .

Video yang pertama :
Orlando , It Start With You !

Video yang kedua :

National Conference 2015/2016

 

2. Cik Genius Ada Cukup Ilmu Untuk Ajar Jana Income Dengan Menaip Depan Komputer! 

Antara ramuan kejayaan Celik Genius dalam bidang Shaklee ialah kepakaran dalam bidang marketing blog .Kami menggunakan blog sebagai medium untuk memasarkan dan membawa produk Shaklee ke persada dunia dan Alhamdulillah kami masih kekal di dalam dunia Shaklee dari dulu , sekarang dan sampai bila bila .

Antara kelebihan group kami ialah kami sangat master dalam bidang marketing blog untuk business Shaklee ini dan Alhamdulillah , semenjak celikgenius.blogspot.com ini ditubuhkan pada hujung tahun 2015 , blog kami telah menjana jualan yang tidak terkira. Jualan ini bukan sahaja untuk diri kami seorang , malah siap boleh dikongsi dengan anak cucu dan cicit kami yang lain .

Tapi , saya tak tahu macam mana nak guna blog . Saya tak reti hendak menjual.
 
Tak apa . Kami juga dulu bermula dari bawah seperti anda . Tagline kami “From Zero To Infinity “. Sebab itulah kami selalu anjurkan kelas blog untuk newbies di group kami !
 
Syaratnya anda perlulah daftar dengan kami 🙂
 
Kalau anda masih ada rasa was-was , lihat video ini :

3. Cik Genius Bukan Sekadar Menjual ‘Touch & Go’. Sooo Not Me!

Macam cikgenius , cik genius sendiri amalkan Shaklee sudah hampir satu tahun dan syukurlah Alhamdulillah sangat berkesan . Cik genius inginkan anda di luar sana juga untuk mendapatkan kesan terbaik dan juga kesihatan yang paling optimum dengan mengamalkan Shaklee.
   
Bermula Oktober 2015 , cik genius mengambil Set tenaga iaitu B Complex dan Vitalea . Tidak lama kemudian , mula disusuli dengan pengambilan ESP , Vitamin C , Vitamin E , dan juga GLA .
Syukur Alhamdulillah , tiada lagi masalah hilang keyakinan diri apabila bercakap dengan orang lain malah semakin hari kulit semakin menunjukkan kesan positif !

Anda sendiri nilai perbezaan kulit cik genius . Hanya dengan menggunakan produk Shaklee Alhamdulillah dengan izin Allah , kulit cik genius kembali pulih setelah bertahun tahun mencari produk yang bersesuaian .

Ikuti video di bawah bagaimana wanita ini mendapatkan kulit yang gebu gebas umpama kulit bayi .

Kami belajar dari orang yang hebat hebat ! Segala ilmu yang kami tahu sedia kami curahkan kepada anda , bakal anak anak kami . Kami sudi menjadi mentor anda yang paling hebat !

 
Itupun sekiranya anda sudi hendak menjana potensi pendapatan sehingga 6 angka bersama kami. Dengan percutian bertaraf 5 bintang ke serata dunia dan peluang untuk menunaikan umrah ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Malah berpeluang mendapat bonus kereta idaman anda dari Shaklee. 
Masih ragu-ragu dengan kami ?

Rahsia Bagaimana Menjana Income Secara Online Dengan Fleksibel 

Setiap daripada kita ada bakat yang tersendiri dan bakat yang terpendam . Usah dipandang rendah pada diri sendiri . Ayuh , berganding bersama keluarga Celik Genius  sama sama kita merealisasikan impian anda ! Nak ketahui dengan lebih lanjut owner Celik Genius ? Ayuh baca tentang cik genius dengan lebih lanjut 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge